Όταν την αντικρίσαμε στην περσινή πρεμιέρα του «Dancing With the Stars», όλοι αναφωνήσαμε με την εξαιρετικά αδύνατη σιλουέτα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η παρουσιάστρια εξακολουθεί να διατηρεί την άψογη γραμμή της και μάλιστα όπως και η ίδια λέει «έχω πάρει τρία κιλά» και η όμορφη Ζέτα,παραδέχεται ότι για να το καταφέρει αυτό έτρωγε για ένα χρόνο τα ίδια πράγματα κάθε μέρα και της φαινόταν πολύ ξεκούραστο.

Σύμφωνα με το «ΟΚ», φροντίζει να κάνει μικρά γεύματα ανά τακτά διαστήματα, τουλάχιστον ανά τρεις ώρες. Μάλιστα, επιλέγει τα φαγητά που τρώει να τα έχει μαγειρέψει η ίδια ώστε να είναι πιο υγιεινά.

Καλός της «φίλος» αλλά και «σύμμαχος» είναι ένα μπουκάλι νερό το οποίο φροντίζει να έχει ΠΑΝΤΑ μαζί της, ενώ για περισσότερη ενέργεια επιλέγει να τρώει λίγη μαύρη σοκολάτα την οποία πολλές φορές παίρνει μαζί της και στα live του «Dancing With the Stars».

Από το πρόγραμμα διατροφής της δεν θα μπορούσε να λείπει και το συστηματικό πρόγραμμα γυμναστικής, με ασκήσεις yoga, pilates, αλλά και πολύ διάδρομο που καίει τα λίπη και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική άσκηση.

Ενα ενδεικτικό μenu ξεκινάει με τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί, αργότερα συνεχίζει με γιαούρτι, ή φρούτο. Το μεσημεριανό είναι μία απολαυστική τονοσαλάτα και κοτόπουλο φιλέτο ή μπιφτέκι με σαλάτα, ρύζι και μπρόκολο και το περιλαμβάνει γιαούρτι με μέλι και καρύδια.