Mια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, ξεκαθαρίζοντας τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τα χρέη του στον "Ηρακλή" και τη σύλληψή του. Ο καταξιωμένος ερμηνευτής έδωσε τη δική του απάντηση με θάρρος και χωρίς καμία διάθεση να τετραγωνίσει τον κύκλο. Ειλικρινής και ανθρώπινος, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τις δικαστικές του περιπέτειες, την διάθεση κάποιων να τον διαβάλλουν. 

Ο Αντώνης Ρέμος έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό τραγούδι και πράγματι όλη αυτή η διαπόμπευσή του τις τελευταίες ημέρες, θυμίζει αντίστοιχη σεσημασμένων κακοποιών. Δεν γίνεται να ρίχνονται όλοι στην ίδια πυρά, είτε αυτοί έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα και έχουν εγκληματίσει εις βάρος του γενικού συνόλου, είτε αυτοί απλά δεν είχαν όλο το χρηματικό ποσό την ώρα που εκείνο έπρεπε να καταβληθεί... 

Ακολουθεί αυτούσιο απόσπασμα της συνέντευξής του:

Για τις "αρπαχτές" που τον κατηγόρησαν: «Είναι άλλο οι συναυλίες και άλλο οι ζωντανές εμφανίσεις. Για να πάει κάποιος τραγουδιστής από την Ελλάδα στο εξωτερικό, οι παραγωγές είναι πανάκριβες. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού για να πάω να τραγουδήσω. Εκεί πριν από εμένα εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και μετά η Άννα Βίσση. Οι Έλληνες της Αμερικής, όταν περνούν καλά πετούν χρήματα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους τη σπάσει. Εγώ πήγα εκεί για να περάσουν καλά. Η λέξη "αρπαχτή" σημαίνει ότι πάω κάπου και κοροϊδεύω. Τσαντίστηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τη λέξη "αρπαχτή" γιατί εγώ εκεί πέρα έκανα ότι πρόγραμμα έκανα εδώ πέρα και παραπάνω».

Το χρέος και η σύλληψη: «Πήγα αυτοβούλως. Είχε βγει ένα ένταλμα για την υπόθεση του "Ηρακλή", πήγα εκεί πέρα -ευγενέστατοι οι αστυνομικοί, εξαιρετικοί, κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δεν είμαι θυμωμένος ούτε με τους αστυνομικούς, ούτε με τις δικαστικές αρχές, κάνουν τη δουλειά τους. Είναι πιο εύκολο να σε συλλάβουν για θέματα οικονομικά, παρά να σου κόψουν μια κλήση στον δρόμο. Όταν μπήκα στον Ηρακλή είναι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου γιατί πίστεψα σε αυτή την ιδέα που ήμουν από μικρό παιδί. Μόλις μπήκα μπροστά και αγόρασα όλες τις μετοχές όλοι έφυγαν από το πλάι και η πολιτεία μου γύρισε την πλάτη. Μπαίνω ρυθμίζω τα χρέη του Ηρακλή τότε, έβαλα τις υπογραφές μου, έβαλα το στήθος μου μπροστά και σου λέει "πάρτην"! Έχασα και αυτά που είχα και αυτά που δεν είχα. Πληρώνω πάνω από 100.000 ευρώ κάθε μήνα. Αυτό το κάνω εδώ κι 6 - 7 χρόνια. Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να δίνω αυτά που αντέχω. Γι' αυτό με βλέπεις και δουλεύω συνέχεια, 20 χρόνια δεν έχω σταματήσει μία σεζόν. Αναζητώ συνέχεια να πηγαίνω κάπου να τραγουδάω για να μπορώ στο τέλος του μήνα να πληρώνω. Κάποια στιγμή δεν άντεξα, δεν μπόρεσα να αποπληρώσω τη ρύθμιση τη μεγάλη του "Ηρακλή" γι' αυτό βγήκε το ένταλμα σύλληψης. Είμαι το αγαπημένο παιδί του ΣΔΟΕ, όπου πηγαίνω είναι πρώτο τραπέζι πάντα. Δίνω πάρα πολλά χρήματα κάθε μήνα στην πολιτεία και απαιτώ από την πολιτεία να σταθεί δίπλα μου και όχι απέναντί μου. Και όχι κάθε μέρα να με κάνει πιο μεγάλο εχθρό. Θεωρώ ότι δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό, όπως δεν αξίζει και σε κανέναν που καθημερινά διαβάζουμε ότι συμβαίνει».