Έσπασε τη σιωπή της η Αλεξάνδρα Ούστα τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Σάκη Μπουλά.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού που συγκλόνισε τόσο την ίδια όσο και το πανελλήνιο και εξομολογήθηκε πώς όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της.

Όπως είπε η δουλειά της ήταν αυτή που τη βοήθησε. «Το θέατρο είναι για μένα μια μορφή ψυχοθεραπείας. Άλλωστε είναι και κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπώ να κάνω. Είτε θετικό είτε αρνητικό συναίσθημα, το παίρνω μαζί μου στη σκηνή και το χρησιμοποιώ στο ρόλο, δεν το αρνούμαι. Κάθε φορά πάνω στη σκηνή νιώθω να μεταμορφώνομαι», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η ενασχόληση με το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντές μας, να μας πάει μπροστά, ανεξάρτητα από το αν θα το ακολουθήσει κάποιος σαν επάγγελμα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει έχει βιώσει τη μοναξιά, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε δίπλα της μερικούς καλούς της φίλους και γι' αυτό τον λόγο αισθάνεται πολύ τυχερή.

«Υπάρχουν 2-3 άνθρωποι από τον χώρο που τους νιώθω πολύ κοντά μου και τους εμπιστεύομαι», είπε η νεαρή ηθοποιός στο περιοδικό Yes.