Αποκαλυπτική ήταν η Μαρινέλλα στην τελευταία της συνέντευξη, η οποία άστραψε και βρόντηξε για τα τηλεοπτικά talent shows.

«Σήμερα, οι καλλιτέχνες πάνε στα πρωινάδικα και στα παιχνίδια στην τηλεόραση, στα Βόις, Μόις πώς τα λένε, όπου γίνονται αναγνωρίσιμοι και βεβαίως το καβαλάνε το καλάμι…», δήλωσε στην εφημερίδα "Τα Νέα" και συμπλήρωσε: «Δεν φταίνε όμως τα παιδιά, τρελαίνονται, τα τρελαίνουν εν μια νυκτί και το πρωί ξυπνάνε φίρμες και βγαίνουν και έχουν μια επίφαση ευχαρίστησης ότι τους ξέρουν στον δρόμο. Τα πρωινάδικα τα έχουν ανάγκη αυτά τα παιδιά. Κουβέντα να γίνεται. Και αχ, πήγε ο τάδε εκεί και ο δείνα παραπέρα. Αν είναι έξυπνα δίνουν και καλές απαντήσεις, αν όχι φαίνεται ότι είναι φελλοί, να το πω έτσι. Δεν φταίνε τα παιδιά, φταίνε τα κανάλια που ψάχνουν να βρούνε να συντηρηθούν. Κι εκείνα αντί να ντύνονται για το τραγούδι, γδύνονται. Όλα αυτά τα κορίτσια είναι σαφώς πιο ντυμένα στο σπίτι τους. Έξω γδύνονται. Θα μου πεις "σε πειράζει;". Όχι. Απλώς λέω την εξέλιξη… Είδα μία με ένα στρινγκ, έξω όλα, σε ένα πρωινάδικο και τα ‘χασα. Είχε βαμμένα τα πόδια με αυτήν την κρέμα που κάνει το πόδι χέλι και λέει “να η Πάολα“. Εδώ πάει το ανέκδοτο “δεν ξέρω από φωνή, αλλά…”»

Η ερμηνεύτρια με την υπέροχη φωνή έριξε τα βέλη της και για τις κριτικές επιτροπές των συγκεκριμένων talent shows.
«Κι έχεις και τις τηλεοπτικές επιτροπές να τους λένε με ύφος περισπούδαστο “Δεν πάτησες καλά τη νότα”. Ποια νότα, μωρή, πού ξέρεις εσύ τη νότα;»