current views are: 2

25 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση19:32

«Μια χώρα, μια φωνή»: Όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου

Αυτό το καλοκαίρι, οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας ενώνονται μαζί με τη φωνή όλων μας στη μεγαλύτερη συναυλία για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό.

Δημοσίευση 19:32’
αρθρο-newpost

Αυτό το καλοκαίρι, οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας ενώνονται μαζί με τη φωνή όλων μας στη μεγαλύτερη συναυλία για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό.

Αυτό το καλοκαίρι, οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας ενώνονται μαζί με τη φωνή όλων μας στη μεγαλύτερη συναυλία για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό.

Με το σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο ELECTRA PALACE, οι 4 coaches του «The Voice» έδωσαν το «παρών» και μίλησαν για τη συμμετοχή τους σε αυτόν τον σκοπό.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Στρατή Λιαρέλλη, Γενικού Διευθυντή των Τηλεοπτικών Σταθμών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

«Η συγκεκριμένη συναυλία αποτελεί πρωτοβουλία του Αντιπρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρή  Κυριακού, την οποία αγκάλιασαν αμέσως οι τέσσερις καλλιτέχνες. Το έργο που επιτελεί η Αρχιεπισκοπή μέσω της Αποστολής είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτο και αξιοθαύμαστο. Μέσα από τη συγκεκριμένη συναυλία, πρωταρχικός μας στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο γιατί δεν είμαστε έξω από την κοινωνία. Είμαστε υπερήφανοι σαν τηλεοπτική επιχείρηση, αλλά και οι συντελεστές του Voice για αυτό που παρουσίασαν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αφανείς ήρωες που εργάζονται ήδη μήνες τώρα για την άρτια διοργάνωση της συναυλίας και βέβαια όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που έχουν σταθεί αρωγοί στην προσπάθεια μας. Υπάρχουν δυνάμεις  στην ελληνική κοινωνία που αν τους δοθεί ο καταλύτης μπορούν να απελευθερωθούν και  να συνδράμουν με αυτά που δεν έχουν και όχι μόνο με αυτά που έχουν και αυτό είναι κάτι ελπιδοφόρο».

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» Κώστας Δήμτσας, ο οποίος δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον  Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και τον κ. Θοδωρή Κυριακού, γιατί μας έκαναν να αισθανθούμε μία οικογένεια. Έχουμε δουλέψει άπειρες ώρες, σε απίστευτους χρόνους για την καλύτερη διοργάνωση της συναυλίας. Μας συγκίνησε η ετοιμότητα των στελεχών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά και η ουσιαστική συμμετοχή των καλλιτεχνών στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε το έργο που κάνει η Αποστολή. Για μένα αυτή η αγκαλιά που ανοίγει είναι πολύ μεγάλη και θέλω να απευθύνω μια έκκληση: Τα 7 Ευρώ που είναι το αντίτιμο του εισιτηρίου  σημαίνουν 7 μερίδες φαγητού ή μισό κιβώτιο από αυτό που θα παίρνει κάθε οικογένεια κάθε μήνα».

Για τη συμμετοχή της στη φιλανθρωπική συναυλία «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» η Δέσποινα Βανδή είπε: «Θέλω απλώς να πω συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία, χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της συναυλίας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χιλιάδες άτομα που ήδη έχουν αγοράσει εισιτήριο και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί με τον Όμιλο ΑΝΤENNA».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία δήλωσε: «Είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε να βλέπουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Να ξεφεύγουμε από τα δικά μας προβλήματα και να βλέπουμε και τα προβλήματα των διπλανών μας. Είναι ωραίο να είμαστε πάνω απ’ όλα άνθρωποι. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται και μένα η ευκαιρία να βρίσκομαι κι εγώ σε αυτή τη συναυλία. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τραγουδήσουμε, και να μεταφέρουμε όσο καλύτερα συναισθήματα και κάτι θετικό για να μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων σε τέτοιες δύσκολες εποχές που ζούμε».

Για τη συμμετοχή του στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία μίλησε και ο Μιχάλης Stavento: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω και έχω την ευκαιρία  έτσι να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάνε όλα καλά και στον τόπο μας, ώστε να μην χρειάζεται καμία βοήθεια και να είναι όλοι από μόνοι τους καλά».

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του μεταξύ άλλων: «Νιώθω τόσο χαρούμενος λίγες μέρες πριν τη συναυλία, που με τα λόγια απλά δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτό που νιώθω. Θέλω να έρθει εκείνη η στιγμή, να τραγουδήσω και εύχομαι να γίνει πραγματικά το αδιαχώρητο το βράδυ της 3ης Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα, στο Μιχάλη, στη Μελίνα που αυτοί είναι πραγματικά οι ψυχές αυτής της εκδήλωσης,  στο Γιώργο Λιάγκα που θα παρουσιάσει τη συναυλία,  στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και στα εκατοντάδες άτομα που ασχολούνται με την προετοιμασία και την παραγωγή της συναυλίας. Όλοι συμβάλλουν  σε αυτό τον αγώνα αγάπης, σε αυτή την προσπάθεια χαράς  και ελπίδας γιατί αυτός ο τόπος δεν είναι μόνο μιζέρια και κακουχίες, έχει και Φως. Ας δούμε την ελπίδα και το Φως».

Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Κατερίνα Γκαγκάκη, συντόνισε τη συνέντευξη Τύπου και ευχαρίστησε το σύνολο των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που υποστηρίζουν τη συναυλία.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, αλλά και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ANT1 TV, Γιάννης Λάτσιος.

Τη συναυλία στηρίζουν πλήθος ιδιωτικών αλλά και δημόσιων φορέων, μεταξύ άλλων η ΕΥΔΑΠ και ο ΟΑΣΑ, εκπρόσωποι των οποίων έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη δυνατότητα μεταφοράς των θεατών από και προς το ΟΑΚΑ, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ για την καλύτερη μετακίνησή τους.

Να σημειωθεί πως τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο « ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Το πρόγραμμα καλύπτει:

10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο τον χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες
8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.
Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS και ηλεκτρονικά στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/).


σχετικα αρθρα