“Παρατράγουδα” έχει η Αννίτα Πάνια σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” καθώς δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, εδώ και μία εβδομάδα, από έναν άνδρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι κρατούμενος φυλακών.

Πρόκειται για έναν κρατούμενο αλβανικής υπηκοότητας που ζήτησε οικονομική στήριξη από την Αννίτα με όχι και τόσο κομψό τρόπο, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κρατούμενος έθεσε τελεσίγραφο στην ξανθιά παρουσιάστρια, λέγοντάς της πως αν δεν τον εξυπηρετήσει θα έχει κακά ξεμπερδέματα και επισημαίνοντας πως έχει γνωστούς εκτός φυλακής και εκείνη θα πρέπει να προσέχει ακόμα και... τον ίσκιο της!

Από τα απειλητικά τηλεφωνήματα δεν γλίτωσε ούτε η εκπομπή της Αννίτας: «σας παρακολουθούμε όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στο κανάλι. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά», φέρεται να είπε ο άγνωστος στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας.

Αν και η παρουσιάστρια δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό στην εφημερίδα, η ίδια και ο Νίκος Καρβέλας είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, ενώ έχουν επιστήσει την προσοχή και στην νταντά του γιού τους, Ανδρέα.