current views are: 1

27 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση12:18

Sharon Stone: Διαψεύδει τη σχέση της με τον Antonio Banderas!

Ζευγάρι θέλουν τον Antonio Banderas και τη Sharon Stone τα lifestyle περιοδικά.
 

Δημοσίευση 12:18’
αρθρο-newpost

Ζευγάρι θέλουν τον Antonio Banderas και τη Sharon Stone τα lifestyle περιοδικά.
 

Ζευγάρι θέλουν τον Antonio Banderas και τη Sharon Stone τα lifestyle περιοδικά. 

Σύμφωνα με το βρετανικό «Grazia», ο 53χρονος ηθοποιός μετά τον χωρισμό του από την 56χρονη σύζυγό του Melanie Griffith έπειτα από 18χρόνια γάμου, βγήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της συνομήλικής της, Sharon Stone.

Μάλιστα το περιοδικό επικαλείται πηγή από το πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού:

«Ο Antonio και η Sharon υπήρξαν φίλοι για πολλά χρόνια. Πάντοτε ανάμεσα τους υπήρχε ένα έντονο φλερτ, και σήμερα είναι πιο κοντά από ποτέ. Μέχρι στιγμής, όλα κυλούν χαλαρά στη σχέση τους, και θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για σεβασμό προς τη Μέλανι. Χωρίς αμφιβολία όμως, η σπίθα ανάμεσά τους έχει ανάψει για τα καλά», φέρεται να λέει η πηγή του «Grazia».

Μάλιστα το περιοδικό τονίζει πως η Melanie γνωρίζει για το ειδύλλιο τους, αλλά καταλαβαίνει πως πρέπει και εκείνη αλλά και ο διάσημος ηθοποιός να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Η Sharon Stone με το που ενημερώθηκε για το δημοσίευμα, έγινε έξαλλη, με αποτέλεσμα να βγει και να το διαψεύσει αμέσως:

«Το δημοσίευμα είναι ψευδές, προσβλητικό και αβάσιμο. Ο Antonio είναι αδερφός για μένα, και η Melanie με στήριξε σε κάθε γέννα των τριών παιδιών μου! Είναι οικογένεια μου αυτοί οι άνθρωποι. Ο Αντόνιο είναι ένας θαυμάσιος άνδρας, ένας υπέροχος χορευτής και παλιός μου γνώριμος. Δεν θα πάω διακοπές μαζί του, και λυπάμαι πολύ που πήρε διαζύγιο».


σχετικα αρθρα