Τα σουηδικά ανάκτορα ανακοίνωσαν τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Κάρολου-Φιλίππου με το πρώην top model Σοφία Χέλκβιστ.

«Η ημερομηνία του γάμου δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά προορίζεται για το καλοκαίρι του 2015», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο 35χρονος πρίγκιπας Κάρολος-Φίλιππος διατηρεί σχέση με την 29χρονη Σοφία εδώ και 4 χρόνια. Γνωρίστηκαν σε τουριστικό θέρετρο και αρχικά οι περισσότεροι θεώρησαν πως επρόκειτο για άλλο ένα σύντομο φλερτ του γνωστού για την άσωτη ζωή του πρίγκιπα.

Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν διαφορετικά και το ειδύλλιο «φούντωσε» με αποτέλεσμα η Σοφία Χέλκβιστ, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι σόου και τις αισθησιακές φωτογραφήσεις για ανδρικά περιοδικά, να ετοιμάζεται να πάρει τη θέση της στη βασιλική οικογένεια της Σουηδίας.

Για την ιστορία, ο Κάρολος-Φίλιππος είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου, πίσω από την αδερφή του, Βικτωρία, και την κόρη της, Εστέλ, καθώς μία συνταγματική μεταρρύθμιση του 1980 έχρισε διάδοχο του Βασιλιά Γουστάβου το πρώτο παιδί του, ανεξαρτήτως φύλου.

TAGS