Πριν από έναν χρόνο περίπου το εκρηκτικό μοντέλο Βαλεντίνα Τσεπάνου γνωρίζει μέσω κοινής παρέας τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο.

Κάποιοι στην αρχή μιλούσαν για σχέση και ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, η αλήθεια όμως είναι πως οι δυο τους ήταν απλά και μόνο φίλοι. Λίγο καιρό αργότερο μπήκε στη ζωή της ο Ραφίκ Τζιμπόυρ, Η σχέση αυτή ήταν «ιδανική» και για τους δύο. Περνούσαν τέλεια και ζούσαν έναν πολύ δυνατό έρωτα. Αυτό μέχρι πριν από μερικούς μήνες που ο Ραφίκ πήρε την μεταγραφή του από την ομάδα της ΑΕΚ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Κι εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα καθώς κάποιοι αθλητικογράφοι έγραφαν ποιο είναι το κοινό που «δένει» τον Ραφίκ Τζιμπουρ με τον Ραούλ Μπράβο, υπονοώντας την Βαλεντίνα Τσεπάνου.

Κάποια στιγμή στα αποδυτήρια κι ενώ ο Ραφίκ βρίσκεται πλέον στην ίδια ομάδα με τον Ραούλ, ξεκινά ένα λεκτικός καβγάς μεταξύ τους. Αποτέλεσμα; Να επιστρέψει ο Ραφίκ στο σπίτι, όπου συγκατοικούσε με την Βαλεντίνα και να γίνουν «γυαλιά καρφιά», χωρίς όμως να αναφέρει στην Βαλεντίνα τον λεκτικό καβγά που είχε ο ίδιος με τον Ραούλ. Η Βαλεντίνα όμως επειδή κάτι υποψιάστηκε, τηλεφωνεί σε έναν κοινό φίλο και μαθαίνει για το λεκτικό επεισόδιο. Την Τρίτη που μας πέρασε και λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στα Νότια Προάστια διαδραματίστηκε ένα απίστευτο επεισόδιο! Η μοιραία συνάντηση της Βαλεντίνας με τον Ραούλ σε πασίγνωστη καφετέρια της Γλυφάδας. Μόλις η Βαλεντίνα αντιλαμβάνεται την παρουσία του Ραούλ, γίνεται «ταύρος εν υαλοπωλείο», ποιος είδε την Βαλεντίνα και δεν την φοβήθηκε! Το μοντέλο έξαλλο άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ραούλ μπροστά σε όλους τους θαμώνες. Τίποτα δεν φαινόταν ικανό να σταματήσει την οργή της.

Ο Ραούλ δεν μπορούσε να αντιδράσει παρά μόνο να στείλει έναν φίλο του στο τραπέζι της Βαλεντίνας και να την παρακαλέσει να σταματήσει. Έτσι κι έγινε, πήγε, την παρακάλεσε αλλά… δώρο άδωρον… η Βαλεντίνα οργίστηκε ακόμη περισσότερο. Μετά από μισή ώρα περίπου ο Ραούλ Μπράβο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το café.