Εικασίες, αναλύσεις, «ρεπορτάζ», «αποκλειστικά», θεωρίες, μελάνι, βίντεο! Άφθονη η ροή της κάθε εξέλιξης σε τηλεόραση και διαδίκτυο για την εξέλιξη, την αλήθεια και τον βαθμό παγωνιάς που έχει επέλθει μεταξύ των δυο κυριών Ηλιάκη και Καινούργιου στον Άλφα.

Με ένα επίπεδο παιδιών πέμπτης δημοτικού, καθόμαστε και όλοι κι ασχολούμαστε με το γιατί δε κάλεσε στο πάρτι της η Ηλιάκη την Καινούργιου και πόσο θυμωμένη είναι που η ξανθιά νεαρή (η Καινούργιου), πήρε εκπομπή για το καλοκαίρι, ενώ η ξανθιά λιγότερο νεαρή (η Ηλιακή), όχι!

Οι προβληματισμοί πλείστοι: φόρεσε η Ηλιάκη φόρεμα της Καινούργιου; Πρόδωσε φημολογούμενη σχέση της Ηλιάκη, η Καινούργιου; Γιατί σιωπά ο Μουτσινάς; Και ποιος πήγε και άπλωσε τα ρούχα στη βεράντα ε; Δε σοβαρευόμαστε λέω εγώ, που μεγάλοι άνθρωποι και επαγγελματίες, δε λέμε δοξα τω Θεώ που έχουμε δουλείες και προβολή και λεφτά –σχετικά- αλλά κάνουμε κόλπα και βεντετισμού του 1990; Άντε που οι συμπεριφορές είναι σαν τις κακές γειτόνισσες με τα φακιόλια που βάφτισαν τυρμπάν! 

Α.Τ.