Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για τον δυναμισμό της στην σκηνή αλλά και στην προσωπική της ζωή καθώς ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο», όταν τον πρωτοείδε τον Τόνι Μαυρίδη, του είπε “σήμερα θα κοιμηθείς μαζί μου”.

Η 17χρονη τότε Έλενα συμπλήρωσε ότι ο Τόνι ήταν αρκετά μεγαλύτερος της, και η δήλωσή της ήταν αφοπλιστική καθώς ο μελλοντικός της σύντροφος “δεν έβγαλε μιλιά”.

Χαμογελώντας η Έλενα Παπαρίζου, περιγράφει την πρώτη αντίδραση του Τόνι ,”κατευθείαν με πήρε από το χέρι” και εξήγησε ότι αποφάσισε εκείνη να κάνει το πρώτο βήμα γιατί “όταν κάτι το θέλω στη ζωή και μου αρέσει πολύ, θέλω να το κάνω δικό μου”.

Όμως η όμορφη Έλενα δηλώνει ότι δεν φοβάται τις δουλειές του σπιτιού, “κάνω τα πάντα, ξέρω να μαγειρεύω απ΄όλα: γεμιστά, παστίτσιο και όλες τις μακαρονάδες” και σχετικά με την εμφάνισή της, η μεγάλη της αδυναμία είναι να φροντίζει τα νύχια της, που όπως λέει «δεν τα χαλάω για κανέναν».

Η τραγουδίστρια δηλώνει ότι έχει κάνει μία πλαστική στήθους, ενώ στο μέλλον είναι πιθανό να κάνει επέμβαση στο πρόσωπο της, “θα ήθελα να κάνω ένα μικρό face lift και μετά ν΄αφήσω τον εαυτό μου να γεράσω”.

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε ότι “όλες μου οι φίλες μου έχουν παιδιά και όλη την ώρα κάνω baby-sitting, δεν κάνω τίποτ΄άλλο. Ξέρω να τα κάνω όλα και να αλλάζω πάνες”.