Χώρισαν ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Κοινοποίησαν το τέλος του γάμου τους με μια λιτή ανακοίνωση στο διαδίκτυο.

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού διανύουν πλέον διαφορετικούς δρόμους ζωής διατηρώντας την αλληλοεκτίμηση και τον σεβασμό ο ένας για τον άλλον, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση χωρισμού τους.

Οι ψίθυροι για το επικείμενο τέλος ακούγονταν εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία τίποτα όμως, δεν είχε γραφθεί επίσημα. Το επώνυμο ζευγάρι μέχρι την τελευταία στιγμή έδινε την εντύπωση ενός ευτυχισμένου ανδρόγυνου.

Μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος στην τελευταία εκπομπή του "Πρωινού mou" είχε αναφέρει για τη σύζυγο και ομοκάναλή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Τζένη Μπαλατσινού, διότι χωρίς τη Τζένη να μου τραβάει κλωτσιές από κάτω, χωρίς να με κοιτάει με εκείνο το βλέμμα που σφάζει και ελέφαντα, χωρίς τη γκρίνια δε θα έβγαινε εκπομπή μέχρι το τέλος θα με είχαν διώξει νωρίτερα. Οπότε την πρώτη μέρα είπα ότι σε αυτήν οφείλω ότι είμαι όρθιος εκεί και μιλάω και την τελευταία πως δε με έδιωξαν νωρίτερα. Και τέλος... δεν υπάρχει κανένας άλλος», είπε και την αγκάλιασε θερμά. Δυο μέρες πριν είχαν δώσει και ένα φιλί στον αέρα της εκπομπής, δείχνοντας η Τζένη μ΄ αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη της για τον άνδρα της και την απόφαση εκείνου να καταθέσουν μαζί την αλήθεια τους στο τηλεοπτικό γυαλί για έναν ολόκληρο χρόνο.

Bέβαια, πριν περίπου έναν χρόνο, η πάντα όμορφη Τζένη Μπαλατσινού είχε κάνει μια δήλωση ούσα καλεσμένη στο "Βράδυ" του συζύγου της, που είχε σχολιασθεί ποικιλοτρόπως: «Ο γάμος είναι ένα δύσκολο πράγμα, δεν είναι εύκολο... Και βέβαια έχω βαρεθεί κι αυτός έχει βαρεθεί και νομίζω ότι έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να χωρίσουμε» , είχε πει με τον Πέτρο να συμπληρώνει: «Ναι; Σοβαρά; Εσύ κάθε πότε το σκέφτεσαι;»
Κι εκείνη παραδέχτηκε: «Άρχισα να το σκέφτομαι από τον δεύτερο χρόνο και μετά... Από τότε, το σκέφτομαι δύο φορές το χρόνο, μπορεί και τρεις! Του το λέω αλλά πάντα μου λέει: "τα ίδια πάλι λες"».

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Όλα όμως, έχουν ένα τέλος... Και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικές πορείες ζωής. Όλες με γνώμονα την καλή ψυχική ισορροπία των τριών παιδιών τους και των ίδιων φυσικά.