Το όνομά της είναι συνώνυμο της καλής κοινωνίας. Η Μαριάννα Γουλανδρή είναι η αγαπημένη εγγονή της σιδηράς κυρίας και προέδρου του Συλλόγου "Ελπίδα", κα. Μαριάννας Βαρδινογιάννη και μία πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας που αν κρίνουμε από τις δημιουργίες της, έχει πολύ μέλλον ακόμη στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της μόδας.

Η νεαρή Μαριάννα Γουλανδρή υπογράφει τις συλλογές ρούχων της ως «Marianna G» και η μόδα είναι το μεγάλο της πάθος. Η ίδια έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά και τα μυστικά ομορφιάς της.

«Πάντα αγαπούσα το swimwear και καθώς έχω περάσει τα καλοκαίρια μου στην Ελλάδα φορώντας μαγιό, το swimwear έγινε για μένα δεύτερη φύση. Ένιωθα πως υπάρχει ένα κενό στην αγορά και χώρος για ένα νέο brand», δήλωσε η όμορφη σχεδιάστρια ενώ αναφορικά με τις συνήθειες διατροφής της, αποκάλυψε:

«Καλός ύπνος, πολύ νερό και βιολογικές τροφές στο καθημερινό μου διαιτολόγιο, όσο αυτό είναι εφικτό. Επίσης προσπαθώ να θυμάμαι να βρίσκω λίγο χρόνο μέσα στη μέρα για να χαλαρώνω».