Είναι γεγονός! Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης είναι «μαζί» και επίσημα πλέον! Το παραδέχτηκε η ίδια η Έλλη Κοκκίνου χωρίς φόβο και με πολύ πάθος: «Ο καθένας στο σπίτι του. Εγώ αυτό λέω. Δεν σχολιάζω τι κάνουν οι άλλοι στα σπίτια τους. Από τη στιγμή που δεν προσβάλλω το παιδί μου, και τους υπόλοιπους, δεν με απασχολεί», δήλωσε αποφασισμένη η τραγουδίστρια, που παραδέχτηκε ότι «το 2011 μου μπήκε καλά. Πολύ ευοίωνα και τυχερά».

Μιλώντας για τις φωτογραφίες με τον νεαρό αγαπημένο της που είδαν το φως της δημοσιότητας, απάντησε ότι «κυκλοφόρησαν γιατί σταματήσαμε να κρυβόμαστε, Στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ προσεχτικοί. Κάποια στιγμή σταμάτησα να φυλάγομαι και να κρύβομαι».

H Έλλη είναι πλέον αποφασισμένη να ζήσει τη νέα της ζωή όπως εκείνη θέλει: «Η ζωή είναι μικρή και αν ζω με τα πρέπει των άλλων, δεν θα ζήσω τη δική μου ζωή αλλά των άλλων. Κάποιος τρίτος δεν μπορεί να μου καθορίσει τη δική μου ζωή και τη δική μου προσωπική ευτυχία».

Πως αντιδρά όμως ο νέος της σύντροφος στη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους; «ο Γιώργος είναι ψύχραιμος με την δημοσιότητα. Τον είχα προειδοποιήσει για το τι πρόκειται να γίνει». Αποκαλύπτει μάλιστα πως το περιβάλλον της προσπάθησε να βάλει «φρένο» σε αυτή της σχέση «αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Εγώ κάνω του κεφαλιού μου, έτσι κι αλλιώς».

Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, στις κακές στιγμές του διαζυγίου της με τον εν διαστάσει σύζυγο της, χαρακτηρίζει την όλη διαδικασία «σφαλιάρα», ενώ παραδέχεται ότι «υπάρχουν στιγμές εντάσεων με τον  εν διαστάσει σύζυγο μου, αλλά είμαι και νιώθω πολύ καλά».

Στη ζωή της το μεγαλύτερο ναρκωτικό είναι ο γιος της Αλέξανδρος, ενώ το μόνο πράγμα που θέλει είναι να «είναι να είναι καλά το παιδί και η οικογένεια μου. Από κει και πέρα, όλα χαλάνε και φτιάχνονται από την αρχή».

Στο τέλος μάλιστα, κλείνει και με ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Βλέπω τη ζωή μου και το καινούργιο της κεφάλαιο θετικά. Ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα. Ελπίζω οι δυσάρεστες στιγμές να γίνουν αναμνήσεις».