Η εξάρτηση της Αντζελίνα Τζολί στο παρελθόν από τα ναρκωτικά ήταν γνωστή, μιας και η ίδια το είχε αποκαλύψει στη Mirror, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνωμή.

«Έχω κάνει σχεδόν όποιο ναρκωτικό μπορείς να σκεφτείς, κοκαΐνη, ecstasy, LSD και, το αγαπημένο μου, ηρωίνη» είχε αναφέρει.

Πρόσφατα ωστόσο είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από την εποχή που η διάσημη ηθοποιός ήταν εξαρτημένη απότ την ηρωίνη, όπως και ένα σχετικό βίντεο το οποίο έμπορος ναρκωτικών ισχυρίζεται ότι βιντεοσκόπησε το 1999 την ώρα που η ηθοποιός μιλούσε στο τηλέφωνο.

Πρόκειται για τον έμπορο ναρκωτικών Franklin Meyer ο οποίος έδωσε τα πλάνα στο The National Enquirer και παράλληλα αποκάλυψε ότι προμήθευε τη Τζολί με ηρωίνη και κοκαΐνη, η οποία ως αντάλλαγμα του έδινε 100 δολάρια σε κάθε συνάντησή τους.

Ο ίδιος λέει ότι η Τζολί ήταν πελάτης του επί σειρά ετών και την προμήθευε με ηρωίνη και κοκαΐνη. Όπως ισχυρίζεται ο Meyer, η ηθοποιός δεν αντιδρούσε με την παρουσία της κάμερας και δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα.

«Πρώτη φορά τη συνάντησα στο "Chelsey Hotel" τον Φεβρουάριο του 1997, όταν εκείνη μαζί με έναν φίλο της έψαχναν να πάρουν ναρκωτικά. Ήταν μόνο 21. Οι συναντήσεις μας έγιναν συχνές. Έκανε τα ναρκωτικά μπροστά μου. Δεν την ένοιαζε αν την έβλεπε κάποιος», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Meyer.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι εκείνη την εποχή η Τζολί έβγαινε με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον.