Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης επισφράγισαν τον κεραυνοβόλο έρωτά τους με το ιερό μυστήριο του γάμου. Στο αγαπημένο τους νησί, την Κύθνο. 

H όμορφη παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Like και μίλησε για τον παραμυθένιο γάμο και τη νέα της ζωή.

Ακολουθεί αυτούσιο ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Mε ποιες λέξεις θα περιέγραφες τον γάμο σου;
Ήταν ακριβώς αυτό που είχα ονειρευτεί. Έγινε τη στιγμή που ο ήλιος έδυε. Ήταν όλα πολύ όμορφα, πολύ ρομαντικά, πολύ νοσταλγικά, πολύ παραμυθένια. Ένα εκκλησάκι δίπλα στην άμμο και εμείς σχεδόν ξυπόλυτοι. Κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπάμε. Μέσα στην απλότητά του, ήταν ό,τι πιο όμορφο μας έχει συμβεί. Ένα παραμύθι...

- Έκλαψες;
Δεν ήθελα να κλάψω αλλά δεν τα κατάφερα. Έβλεπα τα δακρυσμένα μάτια των φίλων μας και συγκινούμουν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έφτασα στην εκκλησία και είδα τον Βαγγέλη με την κόρη μου αγκαλιά να με περιμένουν. Ή τη στιγμή που χόρεψα με τον μπαμπά μου. Έκλαψα πολύ.

- Θυμάσαι τα τελευταία λόγια του Βαγγέλη, πριν τον γάμο;
Θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μου είπε στον Βαγγέλη: «Σου παραδίδω ότι πιο πολύτιμο έχω στον κόσμο, να την προσέχεις». Με τον Βαγγέλη να του απαντά: «Θα την προσέχω, σας ευχαριστώ».

- Ο γαμπρός είδε τη νύφη πριν τον γάμο;
Στο πάρτι που κάναμε την προηγούμενη μέρα ήμασταν μαζί. Μετά κοιμηθήκαμε μαζί και την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε και πήγαμε κανονικά για μπάνιο. Χωριστήκαμε σκέψου, μόνο για δύο ώρες πριν τον γάμο προκειμένου να ετοιμαστούμε.