Ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντελτον εκτός από την πληθώρα των προσωπικοτήτων που αναμένεται να παρελάσουν έχει...

...και μία ακόμα ιδιαιτερότητα.

Είναι ένας φιλελεύθερος γάμος για τα πρότυπα της βασιλικής οικογένειας, καθώς τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη , έχουν καλέσει τους πρώην τους.

Από την πλευρά της η Κέιτ, κάλεσε δύο πρώην συντρόφους της, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, “ανέβασε τον πήχη” και κάλεσε τέσσερις πρώην κοπέλες με τις οποίες διατηρούσε σχέσεις.

Αναφορικά με τους υπολοίπους καλεσμένους, η λίστα των 1.900 περίπου καλεσμένων, συμπεριλαμβάνει το ζεύγος Μπέκαμ, τον Mr. Bean, τον Guy Ritchie, που έχει μακρινή συγγένεια με την νύφη, ενώ θα παραστούν επίσης ο Kayne West, ο Elton John, που είχε τραγουδήσει και στην κηδεία της μητέρας του William, Diana.

Επίσης 60 μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και 40 μέλη ξένων βασιλικών οικογενειών αναμένεται να δώσουν το παρόν στον γάμο, ενώ πρόσκληση έχουν λάβει όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος με την σύζυγό του Άννα - Μαρία, ο βασιλιάς της Ιορδανίας με την σύζυγό του Ράνια, ο Σουλτάνος του Ομάν, ο πρίγκιπας του Αμπου Ντάμπι, ο Σουλτάνος του Μπρουνέι και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας.