Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στο περιοδικό ΟΚ!, μιλώντας για τον άνδρα της ζωής της.

Ένωσε ποτέ ότι η ζωή της μοιάζει με το παραμύθι της Σταχτοπούτας, την ρωτάει ο δημοσιογράφος και εκείνη απαντά με χαμόγελο:

«Όλα τα κορίτσια που παίζουν με τις κούκλες τους έχουν σαν παραμύθι ότι θα γνωρίσουν τον πρίγκιπά τους. Η κούκλα τους "παντρεύεται" εκείνον που τους άρεσε και αγαπάει. Ήθελα κι εγώ λοιπόν να βρω έναν άνθρωπο στη ζωή μου που να περνάμε ωραία, να ταιριάζουμε, να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, στα εύκολα και στα δύσκολα. Όλο αυτό ακούγεται ιδανικό, γι' αυτό και το έχουμε στο μυαλό μας σαν παραμύθι. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με μένα. Κάθε κοπέλα ονειρεύεται να ζήσει μια αληθινή αγάπη, έναν πραγματικό έρωτα. Εγώ είμαι και λίγο ρομαντική», τόνισε για να αναφερθεί λίγο αργότερα στις διαφορετικές κοινωνικές τάξεις στις οποίες άνηκαν και κατά πόσο αυτές επηρέασαν την καθημερινότητά τους:

«Έχουν άλλαξα πάρα πολύ οι εποχές όπου οι άνθρωποι χωρίζονταν ρατσιστικά σε κοινωνικές τάξεις. Πλέον βλέπεις αν σου ταιριάζει ένας άνθρωπος, αν έχετε τα ίδια πιστεύω, αν επικοινωνείτε, αν έχετε χημεία».

Tελειώνοντας μάλιστα, φρόντισε να τονίσει ότι ο Λέοντας είναι ο "πρίγκιπας της ζωής της".