Ο τραγουδιστής και ίνδαλμα του νεαρόκοσμου, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψε πως έχει τρία χρόνια να ερωτευτεί δυνατά! Αμέ!

«Προσπαθώ όταν ερωτεύομαι να τα δίνω όλα στο μάξιμουμ, γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα μέτρια συναισθήματα. Τα βαριέμαι. Αυτός είναι και ο λόγος που ερωτεύομαι σπάνια και οι σχέσεις μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν κάνω σχέση αν δεν είμαι ερωτευμένος» είπε ο Stan

Όσο για το αν συγχωρεί την απιστία; «Η απιστία είναι η κυριότερη αιτία χωρισμού. Δεν θα μπορούσα ποτέ να γυρίσω σε μια σχέση, όταν ξέρω ότι μ’ έχουν προδώσει. Πάντως, έχω διαπιστώσει πως όσο περνάει ο καιρός οι σχέσεις φθείρονται. Δεν υπάρχουν πια οι μεγάλοι έρωτες που ακούγαμε από τους γονείς μας, όταν ήμασταν παιδιά… Ζούμε στην εποχή του Facebook και του Twitter, όπου ο άλλος αναζητά σύντροφο από το ίντερνετ, όπως ακριβώς θα πήγαινε στον κρεοπώλη και θα ζητούσε μισό κιλό κρέας».

Κάπου εδω αποκάλυψε τα πιο «περίεργα» δώρα που του έχουν δώσει θαυμάστριές του. «Μου έχει τύχει από το να μου στείλουν εσώρουχα τους στο καμαρίνι μου μέχρι να μου ζητούν επίμονα να τους δώσω τον αριθμό του κινητού μου…Το χειρότερο που μου συνέβη ήταν όταν μου έκαναν δώρο ένα πολύ ακριβό δαχτυλίδι. Ντράπηκα τόσο πολύ που το επέστρεψα».

TAGS