Την περασμένη Τρίτη η χρήστης στο Twitter, @dearfashionn, που είναι ένα νεαρό 23χρονο κορίτσι, έστειλε, κατά λάθος όπως είπε, στον μπαμπά της γυμνή selfie, αντί να την στείλει στον φίλο της, που ονομάζεται Ντάνκαν. 

Όπως η ίδια έγραψε αργότερα πάτησε «daddy» αντί «Dukan» και το κακό έγινε. Η τσίτσιδη φωτογραφία έφτασε στον ερμο πατέρα! Η 23χρονη Nyjah Cousar, φοιτήτρια από την Καλιφόρνια, ζήτησε βοήθεια από τους φίλους της στο Twitter για να την συμβουλεύσουν αν υπάρχει τρόπος να διαγράψει την γυμνή selfie που έστειλε στον πατέρα της.

Οι χρήστες της έδωσαν διάφορες απαντήσεις, κάποιοι έδειξαν κατανόηση για το σφάλμα της. Υπήρξαν όμως και εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι επιζητεί να γίνει η starlet των social media! Ο πατέρας της κοπέλας, όταν πήγε στο σπίτι έξαλλος της έβαλε τις φωνές, ενώ εκείνη ντροπιασμένη κλείστηκε στο μπάνιο!

Ο Carlton Cousar είπε θυμωμένος στην 23χρονη κόρη του ότι θα ήταν καλύτερα να ασχολείται με τα μαθήματά της από το στέλνει γυμνές selfie, όσο για τις συμβουλές που ζήτησε η κοπέλα από το Twitter για να διαγράψει την γυμνή selfie, ο πατέρας της είπε: «Αυτό το λένε Twitter, όχι Titter, (από το tits που θα πει στήθος)».

Παρόλα αυτά το τιτίβισμα της νεαρής κοπέλας έγινε viral στο διαδίκτυο και πάνω από 20.000 χρήστες έκαναν re-tweet το ερώτημά της και δηλώνουν περίεργοι να μάθουν την συνέχεια της ιστορίας! Και απρόσεκτη και περπατημένη η κόρη…

TAGS