Η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο τέτοια εποχή γέρνει από παραλία σε παραλία, στην χώρα άλλα και σε άλλες ξένες και εξωτικές, με διαφορετικά μπικίνι, που όταν δεν της τα μετράμε τα περιοδικά στα εξώφυλλα τους, φροντίζει η ίδια και τα δείχνει στα social media της.

Να που όμως οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας αλλάζουν και η Ελένη Μενεγάκη, Ιούλιο μήνα είναι στο σπίτι της και στην Αθήνα! Για να κρατήσει απασχολημένους όμως τους τηλεθεατές και τους θαυμαστές της,  επικοινωνεί μαζί τους στο twitter.

Χθες το απόγευμα η τόσο επιτυχημένη και με ανέμελο lifestyle παρουσιάστρια ανέβασε τρεις φωτογραφίες, καθώς η ίδια έπαιζε με τα αγαπημένα της κατοικίδια: τον σκύλο της, Βίκτωρα, και τον γάτο της, Λάκη. Κάποια στιγμή μάλιστα σχολίασε: «Εκπληξουλα! (σ.σ: τι χαρα Θεέ μου!). Νομίζατε πως σας ξέχασα; (σ.σ: εμείς στη χλιδή θέση σας Ελένη, θα μας είχαμε ξεχάσει πάντως).

Στις δε φωτο, η Ελένη Μενεγακη είναι με μαύρη, μάξι τουαλέτα, κατακόκκινα σκουλαρίκια, βαμμένη και χτενισμένη του κουτιού, με ντάλα τον ήλιο και παίζει με τα κατοικίδια της, στην τεράστια αυλή του σπιτιού της, με τα ακριβά παιχνίδια των παιδιών της φόντο. Όπως όλες μας άλλωστε…