Εορταστικά έκλεισε τη σεζόν και πολύ επιτυχημένα, χθες, η εκπομπή ΜΙΛΑ της Τατιάνας Στεφανίδου, με πλήθος καλεσμένων που σκάρωσαν μαντινάδες και «διαγωνίστηκαν» για την καλύτερη πάνω στο ρυθμό της κρητικής λύρας.

Το σκηνικό θύμιζε γιορτινό τραπέζι με χορούς συζητήσεις και τραγούδια να το πλαισιώνουν. Λίγο πριν το τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και ανέδειξε τον μεγάλο νικητή του τηλεφωνικού διαγωνισμού:

«Πρώτα θα καλησπερίσουμε τον νικητή του διαγωνισμού και έπειτα θα σας αποχαιρετήσουμε για το καλοκαίρι. Είναι η τελευταία μας εκπομπή, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν το σημερινό πρόγραμμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη χαρά που μας έδωσαν και ήρθατε εδώ στο STAR. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα του ΜΙΛΑ, τα παιδιά που δούλεψαν τόσο σκληρά φέτος, τις αρχισυντάκτριές μου, τον παραγωγό μου, αλλά και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το STAR, γιατί το STAR είναι πια το δεύτερο μου σπίτι, η δεύτερη μου οικογένεια, πάω στον 5ο χρόνο. Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια και πάω στον 5ο. Με τα ωραία μας και τα δύσκολα μας περάσαμε πολύ ωραία μαζί με το STAR, για αυτό πορευόμαστε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν το κανάλι, να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τους τεχνικούς και εδώ στο στούντιο που είμαστε κάθε μέρα παρέα και τόσο πολύ στήριξαν την εκπομπή και τους τεχνικούς μας στο κοντρόλ, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τη διεύθυνση και τη διοίκηση που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις εκπομπές μας. Σε όλους, καλό καλοκαίρι».