Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ορθολογισμών, έξυπνα και προσγειωμένα απάντησε ανάμεσα σ άλλα στην ερώτηση αν η δημοσιότητα της έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. «Η Ντέμι Μουρ είμαι για να μου δημιουργήσει πρόβλημα;» γέλασε η ηθοποιός, «μπορεί κάποιες στιγμές να αισθάνεσαι λίγο αμήχανα, επειδή μπορεί να σε αναγνωρίσει κάποιος την ώρα που τρως, να θέλεις να φας και να σου μετράνε τις μπουκιές, εντάξει, πόσες φορές μπορεί να γίνει αυτό;

Οι μοναδικές παρατυπίες ήταν όταν βγήκαμε από την κλινική και μας παρακολούθησαν μέχρι το σπίτι και μια φορά στη Θεσσαλονίκη, που έβγαλαν φωτογραφία το παιδί και κάναμε ασφαλιστικά μέτρα, γιατί έδειξαν το πρόσωπο παιδιού 2 μηνών χωρίς «μωσαϊκό». Επιτρέπεται; Είναι χυδαίο! Ουδέποτε όμως μας έχουν ενοχλήσει, μας έχουν σεβαστεί. Είμαστε ένα ζευγάρι που όλη η στάση μας, και πριν να είμαστε μαζί με τον Αλέξανδρο, ακολουθούσαμε την ίδια διαδρομή, δεν κάναμε ποτέ πάρτι τη ζωή μας. Οι Έλληνες ηθοποιοί δεν ανήκουμε στην παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Αυτές τις απόψεις είχα πάντα».

Εδώ κάπου ρωτιέται αν καβάλησες ποτέ καλάμι για να απαντήσει πως «αυτά γίνονται όταν είσαι πιτσιρίκι, άμα καβαλήσεις το καλάμι μεγάλος, είσαι για εγκλεισμό. Στο εξωτερικό είναι βιομηχανία και πιστεύω ότι οι Έλληνες ηθοποιοί, αν είχαν βρει στη ζωή τους την πολυτέλεια να δουλέψουν όπως οι Αμερικανοί, δεν θα υπήρχε στο στερέωμα άλλος ηθοποιός πλην των Ελλήνων. Δουλεύουμε με συνθήκες που δεν τις χωράει ο νους του ανθρώπου, χωρίς πρόβες. Γρήγορα, που δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις από τη μια σκηνή στην άλλη, με κάτι ταχύτητες τρελές, για οικονομικούς λόγους. Με τις συνθήκες που έχει ο Έλληνας ηθοποιός δεν παίζει κανένας παγκοσμίως.»