Για τους Έλληνες εραστές και τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε σε συνέντευξή της η Ειρήνη Χειρδάρη.

Σύμφωνα με την επώνυμη sex editor, "οι Έλληνες είναι ένας hot λαός, πολύ ερωτικός. Δεν είναι με τίποτα ξενέρωτος λαός στο σεξ. Τις φοβίες του πρέπει να ξεπεράσει, εκεί εντοπίζω τα ταμπού του. Για παράδειγμα, έχει πάρα πολλές φοβίες για τη γυναικεία σεξουαλικότητα".

Η όμορφη δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, διευκρινίζοντας τους λόγους που αυτή δεν συνεχίστηκε.

"Τι άνθρωπος είναι η Ελένη Μενεγάκη; Ζήτησε τη γνώμη σου για δικά της σεξουαλικά θέματα;" τη ρωτά η δημοσιογράφος και εκείνη απαντά στο περιοδικό Like: "Όχι ποτέ. Νομίζω είναι τρομερά επαγγελματίας για να έκανε κάτι τέτοιο, να ζητούσε τη συμβουλή μου. Κι εξάλλου πρέπει να ξέρει να χειρίζεται τα σεξουαλικά της. Η Ελένη είναι ένα απίστευτα όμορφο ον και πάρα πολύ ζεστό. Μόλις την είδα πρώτη φορά σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα κατέχει τη δύναμη της αποπλάνησης, όχι με την σεξουαλική έννοια, αλλά με αυτήν που προσπαθώ να πω στους πελάτες μου, την ουσία της αποπλάνησης, ως εσωτερική δύναμη, να γοητεύσουμε τους άλλους, να μας συμπαθήσουν, να μας αγαπήσουν...  Κι εγώ την ερωτεύτηκα μόλις την πρωτοσυνάντησα σαν καλεσμένη της, και όλοι οι καλεσμένοι της πιστεύω το ίδιο παθαίνουν. Το ίδιο και οι τηλεθεατές. Κάθε μέρα, εδώ και τόσα χρόνια, αυτή η γυναίκα αποπλανά ξανά και ξανά μια ολόκληρη χώρα...

... Η συνεργασία μας δεν συνεχίστηκε γιατί πήραμε μια καταγγελία από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για τη στήλη μου, κι έτσι διακόπηκε, παρά την μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς δεν είχα πρόταση από βραδινή εκπομπή, όπου δεν θα είχαμε και πρόβλημα. Η Ελένη είναι η μόνη παρουσιάστρια στην χώρα που τόλμησε μια τέτοια στήλη".