Ειλικρινής και αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Αποστόλου έδωσε μια συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για την τηλεοπτική πραγματικότητα, σχολιάζοντας ιδιαίτερα καυστικά τις πρωινές εκπομπές.

"Μια παιδική χαρά είναι. Αρχαία ρώμη άρτος και θεάματα! Πιστεύω ότι όλες αυτές οι κακομαγειρεμένες συνταγές τηλεοπτικού θεάματος δεν έχουν αντίπαλο δέος, γι΄αυτό ξεσκίζουν. Κι εγώ τα βλέπω. Τουλάχιστον του ΑΝΤ1, που έχουν μια αξιοπρέπεια και μετέχουν φίλοι, αλλά δεν θα τα κάνω και θέμα συζήτησης ή σημειωτικής ανάλυσης, όπως τα πρωινάδικα. Εκεί ειδικά νομίζεις ότι βλέπεις επανάληψη το ρετιρέ προ 30 χρόνων. Στον κόσμο τους. Λες και ζούμε την εποχή που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Άσε που δέκα λεπτά να τα παρακολουθήσω νομίζω ότι, εκτός της σκέψης, περιορίζω και τον αριθμό λέξεων της γλώσσας μου- νιώθω σαν να βλέπω ντοκιμαντέρ για τη χρησιμότητα της λοβοτομής!", είπε ο σεναριογράφος στο περιοδικό Like και συνέχισε: 

"Γιατί με όλη αυτή την αμετροέπεια, την κουταμάρα, τον συντηρητισμό, την έκθεση του ασήμαντου και τη βράβευση του τίποτα, αυτοί τι μου κάνουν;  Όπως μου φέρονται, φέρομαι!"