Την θεωρούσαν γυναίκα αλλά ένιωθε φυλακή στο μισό θηλυκό της σώμα. Την έλεγαν Κατερίνα αλλά και το όνομά της, ξένο το ένιωθε. Ήθελε να 'ναι αυτό που αισθανόταν: άντρας. Ονειρευόταν μια απλή αντρική ζωή. Να πάει φαντάρος, να παντρευτεί την κοπέλα που αγαπούσε. 

Μετά από χρόνια περιθώριο, η Κατερίνα έγινε Γιώργος, με τη βοήθεια της Αννίτας Πάνια και το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία στο δημαρχείο Ηρακλείου. Για 30 χρόνια έζησε με το ερμαφρόδιτο σώμα και με τα δυο φύλα να συναντιούνται σε ένα πλάσμα, ώσπου μπόρεσε να κάνει την επιλογή πράξη. Ως Κατερίνα, τον Οκτώβριο του 2012, είχε γίνει ο Γιώργος γνωστός στο πανελλήνιο, όταν επισκέφθηκε την εκπομπή «Αννίτα SOS» της γνωστής παρουσιάστριας και ζήτησε βοήθεια προκειμένου να ξεφορτωθεί από πάνω του τον εφιάλτη που ζούσε. Να πετάξει την ταυτότητα, η οποία ανέφερε ότι ήταν γυναίκα, και το όνομα «Κατερίνα», με το οποίο είχε βαφτιστεί και τον γνώριζαν συγγενείς και φίλοι.

Ο Γιώργος ήθελε να γίνει και επίσημα άντρας για να παντρευτεί την επί 12 συναπτά έτη σύντροφό του Μαρία και να ζήσουν μαζί μια φυσιολογική ζωή σαν ανδρόγυνο. Και το Σάββατο όλα όσα ονειρευόταν και πάλευε γι' αυτά έγιναν πραγματικότητα. Η εφημερίδα Espresso είχε εκτενές ρεπορτάζ από τον γάμο όπου ανάμεσα σ' άλλα αναφέρει πως ευτυχισμένος έφτασε στο δημαρχείο του Ηρακλείου, ο Γιώργος με τη Μαρία του και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, παρουσία γονιών, συγγενών και φίλων.

«Την τελετή έκανε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αεράκης» αναφέρεται ο οποίος με ιδιαίτερη συγκίνηση ένωσε τις ζωές αυτών των δύο ανθρώπων. Στο πλευρό του ζευγαριού ήταν ο παππούς του Γιώργου, που κατέφθασε στο δημαρχείο μισή ώρα νωρίτερα για να παραστεί στη χαρά του εγγονού του, αλλά και η μητέρα του γαμπρού, η οποία, όπως είπε, στηρίζει τις επιλογές του παιδιού της και θέλει να είναι πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Πάντως, αν και η Ανίτα Πάνια είχε υποσχεθεί στην τηλεοπτική της εκπομπή ότι θα γινόταν κουμπάρα τους, αυτό τελικά δεν έγινε. Μάρτυρες ήταν φίλοι του Γιώργου και της Μαρίας. Αν και ο συγκεκριμένος γάμος είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, πολλοί ήταν εκείνοι που όταν είδαν το ζευγάρι να βγαίνει από το δημαρχείο, έσπευσαν να του ευχηθούν τα καλύτερα για το νέο του ξεκίνημα. Ο Γιώργος, όπως είναι πλέον το νέο του αντρικό όνομα, μετά την εκπομπή στην οποία είχε εμφανιστεί, είχε ξεκινήσει αγώνα για να γίνει άντρας. Πέρυσι τον Μάρτιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, αφού προηγουμένως πέρασε ένα διάστημα υπό ψυχιατρική παρακολούθηση -όπως προβλέπεται- προκειμένου να αποσαφηνιστεί από τους ειδικούς ότι όντως επρόκειτο για μια συνειδητοποιημένη απόφαση και όχι για μια παρόρμηση ή κάποια ψυχιατρική διαταραχή.