Στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» ήταν καλεσμένη την Κυριακή η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για την αδυναμία που έχει στη μικρή Ισμήνη, για την καθημερινότητά της με το σύντροφό της Γιάννη Αϊβάζη αλλά και την επιθυμία εκείνου να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί.

«Αρνούμαι να πάρω γυναίκα να προσέχει το παιδί μου» δήλωσε η ηθοποιός. «Προτιμώ να βάλω τα "θέλω μου" σε δεύτερη μοίρα, προκειμένου το παιδί μου να μεγαλώσει όπως νομίζω εγώ ότι πρέπει να μεγαλώσει. Δεν θα ήθελα να ακολουθήσει το δικό μου επάγγελμα, αλλά από τη άλλη ό,τι θέλει το παιδί μου. Αρκεί να το κάνει με ήθος και συνειδητά», απάντησε αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι είναι μία ιδιαίτερα προστατευτική μανούλα.

Όσο για τα προβλήματα που ενδεχομένως να δημιουργούνται στη σχέση της με το σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, λόγω της απαιτητικής τους δουλειάς, η ελληνίδα Mόνικα Μπελούτσι- όπως την χαρακτηρίζουν- εξηγεί: «Όταν ο Γιάννης πρόκειται να λείψει πολλές ώρες ή μέρες κάθομαι εγώ στο σπίτι με το παιδί. Γνωρίζω τη δουλειά του. Υπάρχουν στιγμές που με ενοχλεί ότι πρέπει να φύγει, και άλλες που το δέχομαι πιο εύκολα, αλλά ως εκεί. Μας φέρνει και  πιο κοντά ίσως όλο αυτό».

Σε ερώτηση αν θέλει ένα δεύτερο παιδί, η 31χρονη ηθοποιός απαντάει: «Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει! Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Ο Γιάννης θα το ήθελε, αλλά η μανούλα είναι αυτή που είναι 24 ώρες το 24ωρο από πάνω του!»