Από τη Φανή Πλατσατούρα

Η αγάπη μπορεί να σώσει. Φωτεινά μάτια, ανοιχτές καρδιές να τρυπώσει, να πλημμυρίσει συναίσθημα το όργανο που μας κρατά στη ζωή.

Η Μάγδα Κούρκουλου πιστεύει στα θαύματα. Είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε τα «Μπλουζάκια της Αγάπης». Θα έχετε ακούσει γι΄ αυτά. Κυκλοφορούν στους δρόμους και στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας. «Αγάπα με τώρα», «Αγάπησε τον εαυτό σου», «Δείξε μου αγάπη»... 

Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη. Ποιος κουράζεται να προφέρει αυτή τη λέξη που μελώνει το στόμα;

Η σχεδιάστρια μόδας και δημιουργός της ιδέας για τα «Μπλουζάκια της Αγάπης» δημιούργησε τα νέα της σχέδια και μας τα παρουσιάζει.

- Μάγδα, σε τι νούμερα, σχέδια βγαίνουν; Πού θα τα βρούμε;

«Όποιες κυρίες θέλουν μπορούν να προμηθευτούν τα νέα μας μπλουζάκια καθημερινά 9-3 μ.μ. στη διεύθυνση Πραξιτέλους 15-19 (3ος όροφος) στην Αθήνα. Μπορούν να τα παραλάβουν και απευθείας στον χώρο κατοικίας τους, τηλεφωνώντας στο 210 - 3224538. Έχουν βγει αυτή τη στιγμή τα πρώτα 60 κομμάτια, ενώ κυκλοφορούν ακόμη και τα παλιά μας σχέδια. Θέλω να βγαίνει κάθε φορά περιορισμένος αριθμός ρούχων για να μην κουράζεται το μάτι του θεατή. Κυκλοφορούν σε μαύρο και λευκό χρώμα, σε όλα τα μεγέθη, ενώ το ύφασμα είναι βαμβακερό. Η τιμή τους είναι τα 19,90 ευρώ (συν έξοδα αποστολής)».

- Τι μήνυμα αγάπης θέλεις να περάσεις;

«Το πρώτο και κυριότερο μήνυμα είναι ότι η κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή η χώρα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Για να αντέξουμε πρέπει να εκφραστούμε, να πούμε: "παιδιά ας ενωθούμε, ας δείξουμε ο ένας στον άλλον αγάπη". Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε, να πέσουμε στο έδαφος αλλά να προσφέρουμε ένα χέρι βοήθειας σε όλον τον κόσμο που μας έχει ανάγκη. Τα νέα μπλουζάκια που έχουν το μήνυμα "Love me now" και δυο γλειφιτζούρια να το συνοδεύουν, θέλουν να αφυπνίσουν τον κόσμο, να του πουν "αγάπα τον εαυτό σου άνθρωπε. Μην τον ξεχνάς. Το μόνο αληθινό δώρο είναι η αγάπη. Όπου υπάρχει αυτή, υπάρχει ζωή"». 

- Πού θα δοθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα μπλουζάκια;

«Τα χρήματα που είχαμε μαζέψει από την προηγούμενη συλλογή, τα διαθέσαμε στο Ληξούρι και τα παιδιά της Κεφαλονιάς. Αυτή τη φορά, έχουμε σκοπό να δώσουμε μέρος των χρημάτων στο συσσίτιο στη Σοφοκλέους, να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους στο ελάχιστο που μπορούμε. Θα συνεχίζω να βγάζω τα μπλουζάκια αυτά, όσο ο κόσμος υποφέρει και δοκιμάζεται. Να του στείλουμε επιτέλους ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Μια γλυκιά γεύση. Πολύχρωμη και αισιόδοξη όπως τα παιδικά γλειφιτζούρια που είναι τυπωμένα στα νέα μας μπλουζάκια».

Τα «Μπλουζάκια της Αγάπης» είναι μοδάτα, αποπνέουν στιλ και αθωότητα. Προμηθεύοντάς τα, συνεισφέρετε στο κοινό καλό και δίνετε αγάπη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Φορέστε τα και γεμίστε αγάπη!!!

*** Μπορείτε να τα παραγγείλετε τηλεφωνώντας απευθείας στη σχεδιάστριά τους στο τηλ. 6932139713

TAGS