current views are: 3

21 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση01:03

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε με μαγιό (φωτό)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση.

Δημοσίευση 01:03’
αρθρο-newpost

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστούσε, αλλά διεκόπη με εισαγγελική παρέμβαση, ενώ αναφέρθηκε και στην προβολή της προσωπικής της ζωής.

«Η εισαγγελική παρέμβαση έγινε κατόπιν καταγγελίας περί δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα να βρεθούν 15 άνθρωποι χωρίς δουλειά. Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάζω πρόσωπα και πράγματα γύρω από το θέμα γιατί η υπόθεση είναι στα δικαστήρια. Πιστεύω μέσα από την καρδιά μου ότι αν δεν υπήρχε ανθρώπινος δόλος πίσω από όλη αυτή την ιστορία, σήμερα θα μιλούσαμε για μια μεγάλη επιτυχία από μια ομάδα ατόμων που θα τους άξιζε, γιατί δούλεψαν με πολλή αγάπη και κόπο για την παράσταση. Δυστυχώς, η αγάπη ενοχλεί όσους δεν δουλεύουν με γνώμονα αυτή. Ο χρόνος θα δείξει σύντομα τι συνέβη».

Για το πως αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα είπε:

«Δεν τους δίνω ψωμί. Το ψωμί που παίρνουν από εμένα είναι ότι κάνω pole dancing και ότι είμαι άνετη με το σώμα μου, όσα κιλά και αν έχω. Και αυτό τους πειράζει. Κάποιους τους ενοχλεί που δεν είμαι 45 κιλά. Συγγνώμη, έτσι μου αρέσει εμένα να είμαι. Και με τα κιλά μου είμαι χαρούμενη, και το μαγιό μου θα βάλω, και θα κάνω φωτογράφηση για ρούχα pole dancing για να βοηθήσω τους φίλους μου αν χρειαστεί».
 


σχετικα αρθρα