Έκπληξη έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι η Ελένη Μενεγάκη παντρεύεται το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα του Πάσχα.

Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr, τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο, στο συγκρότημα του Ματέο στην Άχλα .

Ενώ σύμφωνα με τις φήμες ο θρησκευτικός γάμος, θα γίνει στο εκκλησάκι του παραδοσιακού ορεινού χωριού της Άνδρου Στραπουργιές.

Η Ελένη Μενεγάκη, ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη έχει αρχίσει να οργανώνει τα πάντα για το ευτυχές γεγονός, αφού θέλει όλα να είναι στην εντέλεια.

Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και εκτός από τη μητέρα της και τα τρία της παιδιά θα παρευρεθούν ακόμα 10 επιστήθιοι φίλοι του ζευγαριού. φημολογείται, πως πριν 20 ημέρες τελέστηκε στην Άνδρο και ο αρραβώνας της Ελένης Μενεγάκη με τον αγαπημένο της, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Νυφικό, μακιγιάζ, μαλλιά όλα είναι έτοιμα αφού το το Σάββατο που μας πέρασε, λέγεται πως η Ελένη Μενεγάκη έκανε στον σπίτι της στα Μελίσσια την τελευταία πρόβα του νυφικού που ετοιμάζει σύμφωνα με φήμες ο αγαπημένος της φίλος, Χριστόφορος Κοτέντος.

Όσο για τα μαλλιά της παρουσιάστριας φαίνεται πως θα τα επιμεληθεί ο Πάνος Καλλίτσης. Όσο για τον «Καφέ με την Ελένη», μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα, θα είναι μαγνητοσκοπημένος αφού ο Alpha της έδωσε άδεια… γάμου!