Πρώην μέλος του γυναίκειου και πολύ επιτυχημένου pop γκρουπ Destiny’s Child συνέλαβαν το πρωί της Κυριακής οι Αρχές. Βρέθηκε σε λήθαργο από το πολύ ποτό, να κοιμάται στην αυλή ενός ξένου σπιτιού!

Η Φάρα Φράκλιν ήταν μάλιστα τόσο μεθυσμένη, που όταν τη συνέλαβαν, είπε στην αστυνομία ότι είχε προγραμματίσει να κοιμηθεί στο δάσος!

 Σύμφωνα με την αστυνομία, η τραγουδίστρια είχε βγει με δύο παίκτες του ράγκμπι, τον Ντα Κουάν Μπόουερς και τον Ρίκι Σαπ. Οι τρεις τους έκαναν μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ κι αποφάσισαν να επιστρέψουν στο σπίτι του Σαπ.

Όταν όμως γύρισαν, είδαν ότι η Φράνκλιν δεν ήταν μαζί τους. Τότε κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τη βρήκε να κοιμάται στην αυλή του ξένου σπιτιού. Οι όχι μάλλον και τόσο φίλοι, αστέρες του ράγκμπι, είπαν στην αστυνομία ότι πιστεύουν ότι η Φράκλιν έκανε χρήση ναρκωτικών γιατί έλειπε για μεγάλες χρονικές περιόδους στην τουαλέτα.

Η αστυνομία τη βρήκε λιώμα, χωρίς καν να μπορεί να σταθεί στα πόδια της, αλλά η ίδια αρνήθηκε τη χρήση ναρκωτικών. Όπως και να χει είναι άλλη μια θλιβερή ιστορία εξαρτήσεων, ουσιών και αυτοκαταστροφής των αστέρων που δεν ήταν έτοιμοι να λάμψουν…