Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στο περιοδικό «Τηλεκοντρόλ», όπου ανάμεσα σε άλλα είπε  για τα «Κλεμμένα Όνειρα».

«Ήταν μια πολύ εποικοδομητική δουλειά, που μου έδωσε όμορφες φιλίες, έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα για την υποκριτική στην κάμερα, γιατί οι ρυθμοί στο καθημερινό είναι πολύ απαιτητικοί και δύσκολοι και ο χρόνος για να βγάλεις όλες τις σκηνές ήταν μικρός. Γνώρισα σημαντικούς ηθοποιούς, όπως η Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, η οποία έκανε τη μητέρα μου, και νιώθω τυχερή που συνεργάστηκα μαζί της», είπε.

Μίλησε ακόμη και για τα επαγγελματικά της σχέδια, μετά την επιτυχία τόσο της καθημερινής σειράς του Mega όσο και την «στέψη» της ως νικήτρια του Just The 2 of Us:

«Κάνω συζητήσεις για δύο διαφορετικά πράγματα, αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω και να πω κάτι παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να σημειώσω είναι ότι πρόκειται για πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και νομίζω ότι θα διαλέξω να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό απ' ό,τι έχουν μέχρι στιγμής δει οι τηλεθεατές τη Μυριέλλα να κάνει. Και για μένα την ίδια να ξεφύγω από το μοτίβο της Σαννυς, που ήταν πολύ όμορφο, και να εξελιχθώ και να εξερευνήσω νέα μονοπάτια».

Οι τηλεθεατές δε χαρακιές στον τοίχο τράβαγαν πότε θα δουν το διαφορετικό απ' την Μυριέλλα, που μιλά για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο, σαν τον Ηλιογάβαλο!

Μίλησε ακόμα και για τον σύντροφό της:

«Προστατεύουμε πολύ τη σχέση μας, δεν αναλωνόμαστε σε μεγαλοπρεπή «θέλω» και υπερβολικά όνειρα και αξίες που είναι εφήμερες. Είμαστε και οι δύο πολύ προσγειωμένοι, θέλουμε απλά πράγματα στη ζωή μας και δεν πληγώνουμε ο ένας τον άλλο. Η αγάπη επίσης είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο. Είμαστε ήρεμοι και υπάρχει εμπιστοσύνη και πολλή αγάπη μεταξύ μας και δεν κρεμόμαστε ο ένας από την ευτυχία του άλλου… Είναι πανέξυπνος, πολύ αστείος, μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου, είναι τρυφερός και ρομαντικός. Δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον, κάνουμε ωραίες συζητήσεις και νιώθω ο εαυτός μου μαζί του».

Διότι άμα ένιωθε ο εαυτός της Μεριλ Στριπ θα της κακόπεφτε…