Έπεσαν να πεθάνουν οι ένθερμες θαυμάστριες του Τζέρεμι Μικς, του εγκληματία ο οποίος έκαψε καρδιές στο Facebook, ανακηρύχτηκε ο «πιο ωραίος άντρας του κόσμου» και ακούστηκε πως είναι νεκρός. 

Ένα σατιρικό αμερικανικό σάιτ δημοσίευσε την είδηση του… «θανάτου» του Μικς, θέλοντας να κάνει μια μακάβρια πλάκα. Όμως η πλάκα αυτή ξέφυγε εντελώς και οι εμπνευστές της δεν ήξεραν τι να κάνουν για να την μαζέψουν. 

Σύμφωνα με το σάιτ, ο Μικς βγήκε από την φυλακή και πήγε στο σπίτι της μητέρας του, όπου και είχε έναν καυγά με τη σύζυγό του. Ο συντάκτης της κακόγουστης φάρσας υποστήριζε ότι ο Τζέρεμι και η σύζυγός του Λασάντα αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους και ο καυγάς αυτός ξέφυγε από τα όρια. 

Σύμφωνα πάντα με το σάιτ, ο Μικς κατέληξε πεσμένος στο έδαφος με δύο τραυματισμούς, ο ένας από μαχαίρι και ο άλλος από πυροβολισμό. Μάλιστα επικαλέστηκε και μαρτυρίες γειτόνων που άκουσαν δυνατές φωνές, ενώ η νεκροψία θα γίνει την Παρασκευή. 

Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε ο απόλυτος πανικός ανάμεσα στις θαυμάστριές του που έσπευσαν να πλημμυρίσουν το διαδίκτυο με σπαρακτικά μηνύματα για τον χαμό του. 

Αποδείχθηκε όμως ότι ο θάνατος του Μικς ήταν ράδιο αρβύλα και ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη του. 

Ησύχασαν οι θαυμάστριές του, που ο εκλεκτός τους δε συγχωρέθηκε αλλά απλά παραμένει στην φυλακή! Τρελές λέμε, οι γυναίκες…