Σοκ: Η Μεγκ Ράιαν σκελετωμένη και παραμορφωμένη!

Σοκ: Η Μεγκ Ράιαν σκελετωμένη και παραμορφωμένη!

Υπήρξε η «αγαπημένη» του αμερικανικού λαού, η «αρραβωνιαστικιά» του κοινού όπως βαφτίζουν τις γλύκες πρωταγωνίστριες στις ΗΠΑ.

Και παγκόσμια όμως η Μεγκ Ράιν αγαπιόταν απ το πολύ κοινό χάρη στο χιούμορ, στην γλύκα της, στην οικεία ομορφιά της. Κι όμως. Από όταν ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην καριέρα της ηθοποιού, το 2008, δείχνει να έχει καταρρεύσει.

Ήδη, το 2009 η διάσημη αμερικανίδα ήταν σε όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών γιατί είχε αδυνατίσει υπερβολικά, ενώ είχε ξεκινήσει κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις που άλλαξαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Και ενώ αποφεύγει τις κοσμικές η έστω τις δημοσιές εμφανίσεις αναγκάστηκε να τακτοποίηση κάποιες υποθέσεις της, όταν την ακλουθούσε ο φωτογραφικός φακός. Και το αποτέλεσμα ήταν σοκαρισμένο.

Για μέρες με τα ίδια ρούχα, αποστεωμένη και αδύναμη ακόμη και να κινηθεί, με παραλλαγμένα τα ανθρωπινά της χαρακτηριστικά, όλο φουσκώματα υπερμεγέθη και πλαστικοποίηση του δέρματος σα να ταν ταυτότητα, έκανε ακόμα και τους παπαράτσο να ανησυχήσουν για αυτή. Ποιος ξέρει ποιο εσωτερικό θηρίο κατατρώει ένα κορίτσι που έμοιαζε φτιαγμένο από ζάχαρη…

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο