Στο περιοδικό People μίλησε η Έλενα Παπαρίζου και ανάμεσα σε άλλα είπε:  «Εύχομαι καταρχάς να γίνω μαμά. Αν το παιδί γεννηθεί gay, θα ήθελα να έρθει να μιλήσει σε μένα ή στην οικογένειά μας, στους συγγενείς μας. Δεν θέλω να κρύβεται από την οικογένειά του. Μα θα αγαπάω λιγότερο το παιδί μου, επειδή μπορεί να είναι gay; Δηλαδή, επιλέγεις να κάνεις ένα παιδί και δεν θα το αφήσεις να είναι αυτό που πραγματικά είναι; Ντροπή. Μα ποιά στο καλό είμαι;».

Η ερώτηση αφορούσε στο αν θα είχε παιδί και αν θα μεγάλωνε και αν θα ήταν gay τι θα έκανε η ίδια; Η ερώτηση γίνεται φυσικά για να ξεδιπλώσει την ευαισθησία της η καλλιτέχνιδα της και τις κοινωνικές της αντιλήψεις και όχι από ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή για την ίση πολιτειακή και πολιτική αντιμετώπιση των gay σε αυτήν την χώρα, διότι τότε θα έκαναν συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΑΚΟΕ, ή την πρόεδρο του Σωματείου Διεμφυλικών ή με κανέναν άνθρωπο που έκανε τα δικαιώματα των gay σκοπό ζωής.

Κατά τα αλλά την άλλη φορά μπορεί να τοποθετηθεί η σταρ στο αν θα αποικηθεί ο Άρης και θα καλλιεργούμε οι γήινοι στα χωράφια του στάρι και αν θα έχει η ίδια εγγόνια θα τα αφήσει να γίνουν εκεί αγρότες ή όχι;