Ο 2χρονος γιος της Αντέλ μήνυσε φωτογράφο!

Ο 2χρονος γιος της Αντέλ μήνυσε φωτογράφο!

Πενταψήφιο ποσό αποζημίωσης κέρδισε σε δίκη ο 2χρονος γιος της Βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ από το πρακτορείο φωτογραφιών «CorbisUk».

Ο μικρός, μέσω της διάσημης μαμάς του, μήνυσε το πρακτορείο ύστερα από τη δημοσίευση φωτογραφιών από ιδιωτικές οικογενειακές στιγμές τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Star Press» η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Τζένη Άφια, δήλωσε την Τετάρτη ότι η καλλίτεχνις είναι ανένδοτη και απαιτεί να γίνεται σεβαστή η επιθυμία της να μην προβάλλεται σε κανένα μέσο ο γιος της, Άντζελο.

«Είναι ένα θέμα που προκαλεί θλίψη στην οικογένεια. Δεν θέλουν οι σημαντικές στιγμές του παιδιού, όπως το πρώτο του ταξίδι, να δημοσιεύονται σε όλο τον κόσμο».

Επιπλέον, η Άφια δήλωσε ότι η Αντέλ δέχεται και σέβεται τα ΜΜΕ σε ότι αφορά το δημόσιο προφίλ της, δεν θέλει, όμως, να εισβάλουν στην ιδιωτική ζωή του παιδιού της. Η αποζημίωση του παιδιού θα κατατεθεί σε ένα καταπίστευμα για τον Άντζελο, ο  οποίος αυτήν τη στιγμή είναι σε διακοπές. Το πρακτορείο συμφώνησε να μην ξαναδημοσιεύσει φωτογραφίες του μικρού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο