Πενταψήφιο ποσό αποζημίωσης κέρδισε σε δίκη ο 2χρονος γιος της Βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ από το πρακτορείο φωτογραφιών «CorbisUk».

Ο μικρός, μέσω της διάσημης μαμάς του, μήνυσε το πρακτορείο ύστερα από τη δημοσίευση φωτογραφιών από ιδιωτικές οικογενειακές στιγμές τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Star Press» η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Τζένη Άφια, δήλωσε την Τετάρτη ότι η καλλίτεχνις είναι ανένδοτη και απαιτεί να γίνεται σεβαστή η επιθυμία της να μην προβάλλεται σε κανένα μέσο ο γιος της, Άντζελο.

«Είναι ένα θέμα που προκαλεί θλίψη στην οικογένεια. Δεν θέλουν οι σημαντικές στιγμές του παιδιού, όπως το πρώτο του ταξίδι, να δημοσιεύονται σε όλο τον κόσμο».

Επιπλέον, η Άφια δήλωσε ότι η Αντέλ δέχεται και σέβεται τα ΜΜΕ σε ότι αφορά το δημόσιο προφίλ της, δεν θέλει, όμως, να εισβάλουν στην ιδιωτική ζωή του παιδιού της. Η αποζημίωση του παιδιού θα κατατεθεί σε ένα καταπίστευμα για τον Άντζελο, ο  οποίος αυτήν τη στιγμή είναι σε διακοπές. Το πρακτορείο συμφώνησε να μην ξαναδημοσιεύσει φωτογραφίες του μικρού.

TAGS