Η Παυλίνα Βουλγαράκη, είναι ένα όμορφο, όλο ενέργεια, αλλά και ποιητικότητα κορίτσι, που δίνοντας συνέντευξη στο tralala.gr ειπε: 

«Ένας από τους λόγους που δήλωσα ψυχολογία ήταν για να μην δηλώσω νομική (γέλια)! Το πρόβλημα είναι ότι ο ακροατής νομίζει ότι δεν ξεκινάς από το μηδέν αλλά στην πραγματικότητα λόγω της εποχής και της κατάστασης ξεκινάς από το «μείον»! Θεωρώ ότι κάνω αργά βήματα ως άνθρωπος και δεν εντυπωσιάζομαι από προτάσεις, προσπαθώ να βάλω πολύ γερά θεμέλια σε αυτό που κάνω έτσι ώστε αν είμαι αρκετά καλή στο τέλος να ξεπεραστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα». 

Το επίθετο Βουλγαράκη θεωρεί ότι κάνει κάποιους να θεωρήσουν ότι της ανοίγονται πιο εύκολα οι «πόρτες»; «Ναι! Ακριβώς γι'αυτό το λόγο πήγα στην audition του Σταυρού μόνη μου και ξεκίνησα να γράφω δικά μου κομμάτια ώστε να βασιστώ στις δικές μου δυνάμεις. Η εταιρία με πλησίασε τυχαία αφού με άκουσαν κάπου και προσπαθώ πάντα να είναι ξεκάθαρο πως ότι κάνω το κάνω μόνη μου. Έχω την πεποίθηση πως θες να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις όχι μόνο το επίθετο σου αλλά και τις γνωριμίες σου», λέει και καταλήγει: «Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδόν με αντιπαθούν χωρίς να με ξέρουν λόγω του επιθέτου μου(γέλια)! Θεωρώ ότι αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις και είναι ξεκάθαρος ο στόχος σου, κάποια στιγμή αυτό το πράγμα θα ξεπεραστεί. Αν δηλαδή ο πρώταρχικός σου στόχος είναι να εξυπηρετείς τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου και μετά μια καριέρα όλα θα πάνε καλά».