Στο σχόλιο του συνεργάτή της Δημήτρη Παπανώτα για την παρουσίαση του πρωινού του Mega από τον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Σε συνέντευξή της, η παρουσιάστρια είπε την άποψή της για το σχόλιο του Παπανώτα και μίλησε για τον Σεφερλή.

«Κοίτα, θέλησα να διαχωρίσω τη θέση μου, γιατί δεν είναι ωραίο σε αυτή τη δουλειά να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Χωρίς αμφιβολία, ο Δημήτρης Παπανώτας είναι πολύ πιο έμπειρος από εμένα και δικαιούται να πει ό,τι θέλει στην εκπομπή», είπε.

«Στο "Happy Day" καθένας εκφέρει την άποψή του, έχει το ελεύθερο να το κάνει με κόσμιο τρόπο και το ότι εγώ είμαι η παρουσιάστρια δεν σημαίνει πως η δική μου άποψη καπελώνει την άποψη των υπολοίπων. Mε λίγα λόγια, η γνώμη μου δεν είναι η κατακλείδα στην εκπομπή. Αν με ρωτάς, όμως, θεωρώ πως σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Εμένα ο Μάρκος με έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές στο Αlter, που δεν έρχονταν οι καλεσμένοι τόσο εύκολα όσο έρχονται στον Αlpha, τον ΑNT1 ή το Mega, ενώ στο "Fthis-tv" μου ήρθε δύο και τρεις φορές καλεσμένος, όταν άλλοι καλλιτέχνες πήγαιναν στο απέναντι πρωινό και ήμουν η τελευταία τους επιλογή. Άσχετα με το τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος στο πρωινό, εγώ του χρωστάω ευγνωμοσύνη και σεβασμό και του εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία», δήλωσε στο περιοδικό «People».