Στον συνεργάτη του Θέμη Γεωργαντά έσπασε την σιωπή του, που κράτησε μόλις κάτι εβδομάδες, ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η φετινή σεζόν ήταν για μένα και την Φαίη ένα μεγάλο ρίσκο, όταν οδηγηθήκαμε στην απόφαση να φύγουμε από το MEGA και να πάμε στον ΑΝΤ1. Δεν έχεις δεμένους τους τηλεθεατές» είπε ενώ για όποια μετακόμιση στη μεσημεριανή ζώνη πιστεύει πως «έτσι όπως είναι δομημένη η εκπομπή ταιριάζει πάρα πολύ στην φιλοσοφία του πρωινού».

Και επειδή δε κρατεί μυστικά, είπε, πως «έχει έρθει από πέρυσι ο Γιάννης Λάτσιος και μου έχει πει ότι θα ήθελε να κάνω και μια ακόμα εκπομπή βραδινή. Είχε συζητηθεί είτε μαζί με την Φαίη είτε μόνος μου να κάνουμε ένα late night show. Έκοψα τη συζήτηση αυτή εν τη γενέσει της γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος κάποια στιγμή θα μας βλέπει και αντί να μας αγαπάει θα μας βαρεθεί. Έχουμε το Πρωινό, έχουμε το The Voice, είναι υπερέκθεση. Όταν κλείσουν αυτοί οι κύκλοι, ελπίζω να μην έχει κλείσει ο δικός μου, θα ήθελα να κάνω ένα late night». Και ενώ τρελή χαρά δεν μας έπιασε με την υπόσχεση του, ο συνεργάτης του κάνει την ερώτηση – σταθμός: «Θα ξανακατέβαινε στην πολιτική»;

Ο σύζυγος Φαίης Σκορδά, δημοσιογράφος, παρουσιαστής και μουσικός είπε: «Μία φορά πήγα να το κάνω και με μαύρισαν. Κατέβηκα στη Λάρισα και με τις 20 μέρες που πήγα πήρα 22.500 σταυρούς. Πήγα καλά, δεν βγήκα. Ορθώς δεν βγήκα. Είχα κατέβει με το ΠΑΣΟΚ, στην πορεία έγιναν αυτά που έγιναν, το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για το Μνημόνιο και την πληρώνει μετεκλογικά. Θα τα είχαν φάει οι άλλοι και θα την πλήρωνα εγώ. Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν το αποκλείω να μου ξαναγίνει η μούρλια».  

Τέλος για την συνεργασία του με την Real που έλαβε τέλος, είπε πως «φέτος, μετά από 6 χρόνια εκπληκτικής συνεργασίας με τον φίλο μου και κουμπάρο μου Νίκο Χατζηνικολάου αποφασίσαμε να κλείσει αυτός ο κύκλος. Λίγο ότι αισθανόμουν κουρασμένος, λίγο ότι θεωρώ πως κάποια πράγματα κλείνουν έναν κύκλο και πρέπει να ανοίξουν άλλοι... Έφυγα με τις καλύτερες... ο άνθρωπος είναι συγγενής μου κι έχουμε άριστη σχέση». Άποψη για όλους τους συναδέλφους του, αυτή την φορά δεν έκφρασε. Προφανώς δε θα πρόλαβε..