Δύο ημέρες μετά τη βάπτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα στην Νάξο, ο παρουσιαστής μίλησε στη Χριστίνα Λαμπίρη για την συγκίνηση της ημέρας, αλλά και για την απουσία του Αντώνη Ρέμου και του Αντώνη Κανάκη.

«Μιλάτε για δύο ανθρώπους που είναι στα όρια της λέξης αδερφός» μας είπε, «οι λέξεις όταν δεν είναι συγγενικές, αλλά τις τοποθετείς εσύ στη ζωή σου έχουν ιδιαίτερη σημασία. Για τους λόγους τους δικούς τους, δε μπόρεσαν να έρθουν, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να τους πω γιατί νιώθω ότι απολογούμαι. Άρα δε μπορώ να απολογηθώ για τους αδερφούς μου. Ήταν κοντά μου συνέχεια με τηλεφωνήματα. Ειδικά, ο Αντώνης Ρέμος ήθελε να έρθει και με ελικόπτερο», είπε χαρακτηριστικά.  Όταν η Χριστίνα Λαμπίρη του είπε χιουμοριστικά «ευτυχώς που δεν ήρθε γιατί θα σχολιαζόταν η άφιξή του με ελικόπτερο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε, πνιγμένος απ το δίκιο του.

«Εγώ στη ζωή μου δούλεψα» είπε, «δεν έχω πάρει κανενός χρήματα. Έβαλα στην άκρη έτσι όπως τα αξιοποίησα εγώ. Και δεν χρωστάω, δεν έχω πάρει δανεικά από κανέναν, δεν έχω κλέψει κανέναν και τα λεφτά μου όπως τα μάζεψα θέλω να τα ξοδέψω, έτσι όπως γουστάρω εγώ. Για το παιδί μου, τη γυναίκα μου, τους φίλους μου και για τους ανθρώπους που με χρειάζονται. Έτσι κάνω εγώ στη ζωή μου. Δεν θα απολογηθώ σε κανένα ακόμα κι αν είχα μέχρι σήμερα να τραγουδάει εδώ, η Beyoncé».

Βρε καλοφάγοτα, αλλά όσοι δεν αμειφτήκαν πλουσιοπάροχα για να παίζουν παιχνίδια που κάνει κακά η αγελάδα η Κλάρα και παίρναμε δύσκολα, δεν δούλεψαν, πήραν χρήματα, δεν τα αξιοποίησαν; Τόση κοινωνική πια συναίσθηση για ένα λαϊκό παιδί σαν τα άλλα;