Ονομάζεται Γκαλ Γκαντό, είναι ισραηλινή ηθοποιός και ηρωίδα της επόμενης ταινίας «Batman vs Superman: Η ώρα της εκδίκησης».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Zack Snyder, ο οποίος έχει γυρίσει ήδη την ταινία «Οι 300 του Λεωνίδα» αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία της ηρωίδας Wonder Woman, η οποία θα πρωταγωνιστεί με τον Μπρους Γουέιν και τον Κλαρκ Κεντ, τους δύο διάσημους σούπερμαν της κινηματογραφικής βιομηχανίας με μια φορεσιά καυτή και αλά Ζίνα, αν ενθυμήστε.

Ο σκηνοθέτης πόσταρε μάλιστα τη φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο twitter. Η νέα εμφάνιση της Wonder Woman έτυχε θερμής υποδοχής από τους φαν του είδους. Ως τη στιγμή που ένα μήνυμα της Γκαλ Γκαντό στο facebook, το οποίο έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, έφερε μεγάλη αναταραχή. Η ηθοποιός, μαζί με την κόρη της Αλμα, ανάβει τα κεριά του Chabbat και εκφράζει την στήριξή της «στα κορίτσια και τα αγόρια που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τη χώρα μας από τις φρικτές πράξεις που διαπράττουν τα μέλη της Χαμάς, τα οποία κρύβονται σαν δειλοί πίσω από τις γυναίκες και τα παιδιά». Η ηθοποιός Γκαλ Γκαντό υπηρέτησε δύο χρόνια στις ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού στρατού και τα σχόλια της εγιναν δεκτά με αλλά επιθετικότερα και υβριστικά σε πολλές περιπτώσεις. Μάλιστα, ξεκίνησε συλλογή υπογραφών στο Change.org με σκοπό να αντικατασταθεί η Γκαλ Γκαντό από μια άλλη ηθοποιό.

TAGS