Μέσα στα πεύκα είναι χτισμένη η θρυλική πολυτελής βίλα του κιθαρίστα των Pink Floyd Ντέιβιντ Γκίλμουρ, στην Λίνδο της Ρόδου, η οποία βγαίνει στο σφυρί αντί 1 εκατ. ευρώ.

Η συνολική της επιφάνεια είναι 575 τ.μ. και αποτελούσε επί σειρά ετών εξοχική κατοικία του διάσημου μουσικού ο οποίος λάτρευε την Ελλάδα.

Έχει μάλιστα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καστελόριζου και έχει γράψει και το τραγούδι Castellorizon που το 2006 ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy καλύτερου ινστρουμένταλ ροκ κομματικού. Η βίλα της Λίνδου αποτελείται από 6 ξεχωριστά διαμερίσματα και διαθέτει συνολικά 9 υπνοδωμάτια, μέσα σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 10 στρεμμάτων. Διαθέτει μια τεράστια πισίνα 120 τ.μ. και βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο της Λίνδου, 5 λεπτά από την παραλία.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με βαριά ξύλινα έπιπλα και χρυσά αντικείμενα, ενώ οι εξωτερικοί χώροι θυμίζουν εξωτικό ξενοδοχείο. Η αγγελία πώλησης αναφέρει ότι η βίλα έχει σχεδιαστεί με μοναδικό στυλ art deco και ας σημειωθεί ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο ενδιαφέρθηκε να την αγοράσει, έχοντας μείνει καταγοητευμένος κατά το ταξίδι του στο μαγεμένο νησί με την Ιρίνα Σάικ, πριν από μία εβδομάδα.