Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε μια δήλωση για τους γονείς του συντρόφου της και μεταφέρθηκε διαφορετικά, ετσι αναγκάστηκε να δειυκρινισει τα λεγομενα της στο people και εξήγησε αυτό που είχε πει.

«Φοβάμαι την κακία του κόσμου κι ενώ δεν ντρέπομαι να μιλάω, όταν βλέπω τα λεγόμενα μου γραμμένα, σκέφτομαι πάντα ότι δεν τα είπα καλά», δήλωσε και συνέχισε:

«Δεν είπα ότι δεν με συμπαθούν οι γονείς του. Απλώς, οι οικογένειες έχουν το δικαίωμα να λένε τα δικά τους και θα καταλάβω αν ο πατέρας μου ή οι γονείς του Ζήση έχουν θέμα με τη σχέση μας. Η μητέρα μου, έτσι κι αλλιώς, τον λατρεύει. Αυτό που είπα, λοιπόν, και αναπαράχθηκε χυδαιότατα ήταν ότι οι γονείς, γενικά, θέλουν να βλέπουν τα πράγματα με τα δικά τους τα μυαλά. Έχουν αυτό το γνωστό «ρε παιδάκι μου, τι πας να κάνεις;». Και φαντάζομαι ότι οι γονείς του Ζήση θέλουν να δουν εγγόνια. Έτσι κι αλλιώς, δεν τους έχω γνωρίσει τους γονείς του. Το έχουμε κρατήσει δικό μας. Η μητέρα μου όμως, που ξέρει για μας, μου λέει «παιδί μου, με νοιάζει να είσαι καλά». Ακόμη και στα αποτυχημένα προσωπικά μου, μου έλεγε κάτι ανωτερότητες, ξέρεις, που έμενα άφωνη».