Καλεσμένος του «Happy Day» και της ούτως ή άλλως ευγενικής, πάντα και προσεκτικής στους τρόπους της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ήταν ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης!

Με ύφος δυσαρέσκειας και επικριτικός ο ηθοποιός ήταν αυστηρός απέναντι στην παρουσιάστρια διότι τη Δευτέρα, στο στούντιο είχε βρεθεί η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία κλήθηκε να απαντήσει για το αν είναι ζευγάρι μαζί του και η ατμόσφαιρα φορτίστηκε με την ηθοποιό να… εκνευρίζεται με την Τσιμτσιλή και να την παραπέμπει στον Αποστολάκη, ενώ είπε πως εκεί βρίσκονταν μόνο για να μιλήσει για την παράσταση της.

Και ενώ η αγένεια είναι όλη της κυρίας Πλάκα, μιας και δεν λες πως χρησιμοποιείς όλους τους άλλους στη δική τους δουλειά για να κάνει διαφήμιση, διότι στείλε τότε δελτίο τύπου να στο διαβάσουν, η ένταση συνεχίστηκε και σήμερα.

Παρουσιάζοντας τον Κώστα Αποστολάκη η Σταματία τόνισε: «Επειδή προχθές η Πηνελόπη μας άφησε μια εκκρεμότητα, να ρωτήσουμε εσένα…».

Ο πρωταγωνιστής το πήρε  βαρέως λέγοντας πως «κατ’ αρχάς κάνατε ένα ατόπημα. Ήταν σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο. Μ..ακία δεν θα ‘τανε; Όταν έχει κάτι καινούριο ένας άνθρωπος, δεν πας να τον ρωτάς!».

Η Τσιμτσιλή: «Μισό λεπτό γιατί και προχθές χαλάσαμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο, διότι και η Πηνελόπη είναι λιγάκι υπερευαίσθητη με τα προσωπικά της… Άρα υπάρχει ένα καινούργιο πράγμα;».

Και φυσικά απάντηση εκ μέρους του ηθοποιού δεν υπήρξε. Υπήρξε, όμως, η μπηχτή του ηθοποιού προς την Τσιμτσιλή: «Γίνεται και με πιο τακτ όλο αυτό. Με πιο ωραίο τρόπο και πιο διακριτικό!». Και να που εκτός απ το ότι διαφημίζουν τη παράσταση τους οι πρωταγωνιστές, κάνουν υποδείξεις τόσο στους παρουσιαστές, όσο και στους αρχισυντάκτες, έτοιμοι να κάνουν και τις δουλειές των άλλων.

Και για να μη έχουν αγωνία, κάτι βρίσκει να ρωτήσει και η Σταματίνα και η κάθε Σταματινα για να νοστιμίσει λίγο την είδηση της παράστασης τους, κατά βάθος αδιαφορεί και αυτή και το κοινό και όλοι για την ερωτική ζωή τόσο της κ. Πλάκα, όσο και του κ Αποστολάκη. Για να μην αυταπατώνται ότι το σύμπαν γυρίζει γύρω τους…