Οι φήμες συνεχίζουν να κατατρέχουν τους Κλίντον, ενώ η πολιτική στην μεγάλη γη των κάποτε απελπισμένων, στις ΗΠΑ δείχνει πιο βρώμικη και ανήθικη από ποτέ.

Η φήμη που έρχεται αυτή τη φορά να «ταράξει τα νερά» και έχει σπείρει τον πανικό στην οικογένεια Κλίντον, αφορά ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό, το οποίο αν επιβεβαιωθεί, θα μπορέσει να καταστρέψει τη πολιτική καριέρα της Χίλαρι.

Οι φήμες, λοιπόν, θέλουν την Τσέλσι να μην είναι... βιολογικό παιδί του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον! Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η συγκεκριμένη φήμη για την Τσέλσι Κλίντον, αν και έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, στο Αρκάνσας, που είναι η γενέτειρα του πρώην Προέδρου, αποτελούσε το μυστικό που το ήξεραν όλοι, τουλάχιστον σύμφωνα με την αποκάλυψη- βόμβα, που έκανε το πρώην «δεξί χέρι» του Κλίντον, Λάρρυ Νίκολς, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι, είναι ο πρώην δήμαρχος του Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας, Γουέμπστερ Χάμπελ.

Και όλα αυτά έγιναν γνωστά, τη χειρότερη στιγμή, αφού η Χίλαρι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη πρόθεση της να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Οι φήμες όμως επηρεάζουν και την Τσέλσι, η οποία περιμένει το παιδί του 36χρονου συζύγου της και επιχειρηματία Μαρκ Μεζβίνσκι.

«Η φήμη κυκλοφορούσε στο Αρκάνσας για χρόνια. Πάρα πολλοί άνθρωποι το υποπτεύονταν. Η Τσέλσι μοιάζει πολύ με τον Γουέμπ εκείνης της εποχής» γραφείο τύπος της περιοχής ενώ η κακοήθης φήμης έχει πλέον βγει εκτός ελέγχου…