Γνωστός ηθοποιός με αξιοζήλευτη καριέρα σε βιντεοκασέτες και τηλεόραση, αφού βρήκε την... αλήθεια στους sex pistols, ο Γιώργος Πετρόχειλος ανακάλυψε, σήμερα και τους αληθινούς μάγκες της πολιτικής: στη Χρυσή Αυγή.

Με δυο επιστολές προς το site της Χρυσής Αυγής, ο ηθοποιός δηλώνει τη στήριξή του στα προφυλακισμένα μέλη του κόμματος, και κάνει λόγο για  «σάπιο εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα».

Μάλιστα ο ίδιος τιτλοφορεί τη μία επιστολή του με την παράφραση της «ατάκας» τους από την ταινία «Χούλιγκανς» που άφησε εποχή: «Η αλήθεια βρίσκεται στη Χρυσή Αυγή»

«Είστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που οραματίζεστε απαγκίστρωση από τις σκοτεινές δυνάμεις της Δύσης, τους ελεεινούς και ανθελληνικούς τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ. και της καγκελαρίας και οραματίζεστε μια Μεγάλη και Ανεξάρτητη Ελλάδα, με γεωπολιτική – οικονομική – και αμυντική στροφή προς την ομόδοξη Ρωσία του Πούτιν, την πρώτη δύναμη στον κόσμο αυτή τη στιγμή, και πάντα φίλοι μας και υποστηρικτές του πολιτισμού μας, και της ιστορίας μας», γράφει ο ηθοποιός.

«Αυτοί οι σάπιοι, έχουν φυλακίσει και όλο τον Ελληνικό Λαό, έχουν φυλακίσει την Ελλάδα μας, έχουν φυλακίσει το Σύνταγμα! Και γνωρίζουμε όλοι, ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο και όλοι ανεξαιρέτως μια αγκαλιά και απέναντί σας, γιατί όλοι Συμφώνησαν να σας κοπεί η οικονομική ανάσα της χρηματοδότησης και να σας φυλακίσουν με άθλιες και αστήρικτες κατηγορίες! Γιατί;» συνεχίζει  και καταλήγει ζητώντας από τους... «πραγματικούς άνδρες» να βάλουν στην άκρη «προδότες και αφυ(ι)λους».

«Να τους δώσουμε το τελικό χτύπημα! Την ημέρα των Εθνικών Εκλογών και να γκρεμίσουμε αυτή τη διεφθαρμένη και κατεστραμμένη πολιτική παράγκα με πραγματικούς Έλληνες και Ελληνίδες, αληθινούς Άνδρες και Πολιτικούς Μάγκες, με όραμα Εθνικό, να βάλουμε στη γωνία τους άρρωστους, τους άφυ(ι)λους, τους προδότες, τους ανίκανους. Μπας και η παράγκα ξαναγίνει ΚΑΣΤΡΟ του Ελληνισμού. Μπα κι εκείνο το ΠΡΩΪΝΟ θα είναι μια αληθινά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε τις σκέψεις μου και την αγάπη μου για ΕΣΑΣ και το όραμά σας. Και πολύ γρήγορα έρχεται η ολοκλήρωση της ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΟΥΣ, και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ!»