Τα ύστερα του κόσμου ή πράγματι, κάθε γυναίκα αξίζει την πολυτέλεια του να έχει έναν προσωπικό βοηθό ή έστω ένα pool boy, έστω και για μια μέρα;

Το δεύτερο ευαγγελίζονται δύο στελέχη της διαφήμισης, οι Josephine Wai Lin και Dala Khajah και ίδρυσαν την ManServants.

Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι «νοικιάζουν» άνδρες, που όπως λένε είναι «τα καλύτερα αξεσουάρ» για τις γυναίκες. Και παρότι το Business Insider παρουσιάζει την ιστορία τους με κάποια επιφύλαξη, οι ιδρύτριες της ManServants επιμένουν ότι η εταιρεία τους είναι απόλυτα σοβαρή. Τι ακριβώς προσφέρει, όμως, η ManServants;

Ουσιαστικά, άνδρες-σκλάβους, που πρέπει να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία της πελάτισσας. Οι γυναίκες μπορούν να αποκαλούν τον ManServant τους όπως εκείνες επιθυμούν, και αυτός είναι αναγκασμένος να απαντά. Μπορούν, επίσης, να επιλέξουν την ενδυμασία του. Όμως, οι ManServants είναι αναγκασμένοι «να κρατούν τα χέρια και τα πέη τους κοντά».

Δουλειά τους είναι -μεταξύ άλλων- να σερβίρουν ποτά, να ανάβουν τσιγάρα, να τραβούν φωτογραφίες στο Instagram και να ταΐζουν τις γυναίκες σταφύλια. Η υπηρεσία, πάντως, προσφέρεται και σε γκέι άνδρες. Η αμοιβή τους για όλα αυτά; Τουλάχιστον 80 δολάρια την ώρα ή 300 δολάρια την ημέρα.

«Όσοι βλέπουν το προωθητικό βίντεό μας, πιστεύουν πως πρόκειται για παρωδία. Ακόμα και το όνομα της εταιρείας ακούγεται σαν ανέκδοτο. Αλλά δεν είναι», λέει η  Khajah. Τα καθήκοντα των ManServants; Να παίζουν κιθάρα ενώ το «αφεντικό» τους κάνει μπάνιο, να ανοίγουν ένα μπουκάλι σαμπάνιας με μία μόνο κίνηση, να κρατούν ομπρέλα, για να προστατεύσουν το «αφεντικό» τους από τον ήλιο, να τραβούν φωτογραφίες για το Instagram, να κρατούν το tablet ώστε το «αφεντικό» τους να μπορεί να διαβάζει μέσα στη μπανιέρα, να κάνουν πους απς όταν τους ζητηθεί, χωρίς μπλούζα (αλλοίμονο!). Οι ιδρυτές επιμένουν ότι πρόκειται για μια πραγματική υπηρεσία, που θα είναι διαθέσιμη από το Φθινόπωρο.