current views are: 4

1 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση11:07

Και άλλο σκάνδαλο για τους Κλίντον: Η ερωμένη του Μπιλ, η ερωτική φωλιά, η εμμονή με το σεξ

Και ενώ μαίνεται το σκάνδαλο πως ο Μπιλ δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι, προστίθεται στην ταραχώδη ζωή των Κλίντον άλλο ένα

Δημοσίευση 11:07’
αρθρο-newpost

Και ενώ μαίνεται το σκάνδαλο πως ο Μπιλ δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι, προστίθεται στην ταραχώδη ζωή των Κλίντον άλλο ένα

Και ενώ μαίνεται το σκάνδαλο πως ο Μπιλ δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι, προστίθεται στην ταραχώδη ζωή των Κλίντον άλλο ένα.

Ένα βιβλίο σκανδαλοθηρικό, φυσικά, διεκτραγωδεί υπάρχει μια σημαντική ερωμένη, άλλη απ την Λουίνσκι, που έχει κρατηθεί κρυφή. Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό, άγριο περιοδικό «National Enquirer», η 54χρονη, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, Τζούλι Τόμπερ ΜακΜάχον, κόρη του εκατομμυριούχου Τζόελ Τόμπερ, που ήταν υποστηρικτής και χρηματοδότης των Κλίντον, όπως και καλός φίλος τους, είναι η γυναίκα που λάτρεψε ο Μπίλ.

Η Τζούλι γνώρισε τον Κλίντον το 1998 ενώ ήταν ακόμα πρόεδρος κι αφού ο πατέρας της του είχε επιτρέψει να χρησιμοποιεί ως καταφύγιο απ τα ΜΜΕ, την έπαυλή του στο Κολοράντο. Το βιβλίο αναφέρει πως η φλόγα μεταξύ τους άναψε αμέσως, ωστόσο η σχέση έγινε πιο στενή όταν οι Κλίντον έφυγαν από τον Λευκό Οίκο και μετακόμισαν το 2001 στη γειτονιά της, την Τσαπάκουα, ένα πλούσιο προάστιο κοντά στη Νέα Υόρκη. Η ΜακΜάχον είχε, μέχρι τότε, πάρει διαζύγιο από τον άνδρα της, Τζον ΜακΜάχον, διευθυντή στην Goldman Sachs, ενώ ήταν ήδη τρία χρόνια σε διάσταση. Το παράνομο ζευγάρι βλέπονταν κρυφά ενώ συναντιόντουσαν μυστικά και στο εξωτερικό, καθώς η ΜακΜάχον εμφανιζόταν στο Λονδίνο ή το Παρίσι την ίδια εποχή με τον Κλίντον.

«Είχε γίνει το αστείο της οικογένειας – αν ο Κλίντον ταξίδευε στο Λονδίνο, τότε και η Τζούλι είχε ξαφνικά δουλειές στο Λονδίνο. Όταν ο Κλίντον πήγαινε στη Γαλλία, πήγαινε και η Τζούλι», δήλωσε στο «National Enquirer» καλός συγγενής της.

Η ίδια η ΜακΜάχον, προσπαθώντας να σωπάσει τους ψιθύρους και τις φήμες, διέψευσε το 2008 ότι είχε σχέση με τον Μπιλ Κλίντον. Εκείνη την περίοδο, εξάλλου, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Κλίντον ήθελε να φέρει την ερωμένη του -«μια Τζούλι»- στο επιτελείο της γυναίκας του όταν διεκδικούσε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία. Οι βοηθοί του, όμως, τον έπεισαν ότι δεν ήταν καλή ιδέα. Σύμφωνα δε με τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Χάλπερ, συγγραφέα του βιβλίου «Game Change» για τις προεδρικές εκλογές του 2008, η σχέση τους συνεχίστηκε με διαλείμματα έως και το 2013.

Η Χίλαρι όπως συνηθίζει, δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Λουσίντα Φρανκς, δικαιολογεί τον σύζυγό της, καθώς πιστεύει ότι η εμμονή του με το σεξ οφείλεται στα άσχημα παιδικά βιώματά του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τη μητέρα του, όπως της είχε εκμυστηρευθεί η ίδια, το 1998.

Όλα αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ και βγαίνουν στο φως, ενώ η Χίλαρι ετοιμάζεται για τη σημαντική υποψηφιότητα της που αφορά στο χρίσμα του υποψήφιου για Προεδρία των Δημοκρατικών!


σχετικα αρθρα