current views are: 1

1 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση12:13

Η Μαριάννα Γουλανδρή βάζει τη μόδα στην υπηρεσία των ανθρώπων

Η Μαριάννα Γουλανδρή εντυπωσίασε την παγκόσμια σκηνή της μόδας, με την πρόσφατη συλλογή της, Marianna G Exclusive Swimwear 2014.

Δημοσίευση 12:13’
αρθρο-newpost

Η Μαριάννα Γουλανδρή εντυπωσίασε την παγκόσμια σκηνή της μόδας, με την πρόσφατη συλλογή της, Marianna G Exclusive Swimwear 2014.

Είναι ένα πολύ όμορφο, γλυκό κορίτσι με εντυπωσιακό ταλέντο. Η Μαριάννα Γουλανδρή, μεγαλωμένη με την φροντίδα, τις αρχές και το παράδειγμα δυο πολυτίμων γυναικών, της μητέρα της, Χριστιάννας Γουλανδρή και της γιαγιά της, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, εντυπωσίασε την παγκόσμια σκηνή της μόδας, με την πρόσφατη συλλογή της, Marianna G Exclusive Swimwear 2014.

Η συλλογή έχει πολλά εθνικά ελληνικά στοιχειά, πατάει πάνω στην λιτότητα της αρχαιότητας και συνενώνει τις αρχές της, με τα χρώματα και την αίσθηση της Μέσης Ανατολής. Πολύ νέα και πολύ δυναμική επιχειρηματίας, ανήσυχη δημιουργός, όμως και ένα κορίτσι, που όπως η οικογένεια της, έχει ενδιαφέρον για να ανακουφίσει όπως μπορεί τους ανθρώπους.

Η ιδία με την προσωπική της βοήθεια αλλά και τη τόσο ευφάνταστη και επιτυχημένη δουλειά της στη μόδα, έχουν τεθεί στην υπηρεσία του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», προκειμένου να στηρίξει το νέο όραμά του, που δεν είναι άλλο από την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Αν και σ αυτές τις περιπτώσεις ακούγεται σαν κολακεία, παρ όλα αυτά δεν μπορείς να μη παρατηρήσεις κοιτάζοντας το πρόσωπο αυτού του παιδιού, πως η καλοσύνη και η ανθρωπιά ζωγραφίζονται στο βλέμμα του. 

Όταν άλλες κοπέλες στην ηλικία κοιτάνε μόνο την διασκέδαση, αυτή, νοιάζεται για τον συνάνθρωπο της…


σχετικα αρθρα