Παντρεύτηκαν πριν λίγο καιρό στο εξωτερικό, μακριά από κάμερες και φώτα. Δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι και έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Για τους Αποστόλη Τότσικα και Ρούλα Ρέβη ο λόγος, ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Η φωτογράφος των επωνύμων και νυν σύζυγος Τότσικα μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους αλλά και την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδάκια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Omicron.

«Νομίζω πως τώρα πια, είμαι έτοιμη να κάνω παιδιά με τον Αποστόλη. Αν και πάντα ήμουν μέσα σε σχέσεις -δεν έχω μείνει ούτε μία μέρα single και υπήρξα τυχερή με τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου- ποτέ δεν ήθελα να κάνω τα δικά μου παιδιά, μάλλον από υπερβολικό αίσθημα ευθύνης. Τώρα, μαζί του, αισθάνομαι έτοιμη. Είναι ο μόνος άντρας που μου έχει βγάλει αυτό το συναίσθημα να θέλω να κάνω παιδιά. Αφού καμιά φορά του λέω "αν σταματήσουμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι, θα γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι. Η σχέση μας είναι καρμική. Σου έτυχε να είσαι με μία γυναίκα λίγο μεγαλύτερή σου. Ε, με αυτήν θα ζήσεις!" δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώτη γνωριμία τους.

«Γνωριστήκαμε σε μία φωτογράφηση για το περιοδικό "Status", στα 21 του, όταν θα έπαιζε στις "Νύφες". Από την αρχή είχα εντυπωσιαστεί από την ενέργεια του! Από την ομορφιά του; Καλέ, χέστηκα γι' αυτό. Έχω δει εκατομμύρια όμορφους! Δεν τα φτιάξαμε όμως τότε με τον Αποστόλη, αλλά τρία χρόνια μετά, όταν τον φωτογράφησα για το πρώτο του εξώφυλλο, στο "Down Town". Θυμάμαι ότι είχε καθυστερήσει να έρθει στη φωτογράφηση και του είχα πει "συγγνώμη, ποιος νομίζεις ότι είσαι, αγόρι μου;" Του έλεγα να βγάλει το μπλουζάκι του στα shootings αλλά εκείνος αρνιόταν και σχεδόν λογομαχήσαμε. Τελικά το έβγαλε γιατί αυτές τις οδηγίες είχα απ' το περιοδικό, λέγοντάς του μάλιστα κάποια στιγμή, "πότε θα το βγάλεις ρε το μπλουζάκι, όταν θα γίνεις σαν χλαπάτσας;". Κι έτσι αναπτύξαμε μία σχέση εμπιστοσύνης, δέσαμε στην πορεία και σε ανθρώπινο επίπεδο. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα σαν φίλοι και μετά φτάσαμε να χωρίσουμε από τις τότε σχέσεις μας και να τα φτιάξουμε. Είμαστε 8 χρόνια μαζί».